歐美主流樂壇集中討論區67

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
ABBA is nominated at the GRAMMYs for the first time.
Ariana Grande makes her debut appearance on the Greatest of All-Time Hot 100 Artists chart (#78), the only female artist debuted in the 2010s to make an appearance in the top 100.
竟然先第一次
佢同halsey都幾驚訝會有提
Demi都無
原來真係有人聽佢爵士專
美國容祖兒咩奬都要痴
with天后
Justice一定唔會攞到獎
嗰堆producer嘅名佔咗半版
做唔切126個人嘅獎杯個檯都冇咁多位企
LG6唔痴Ari同BP應該會flop得好難睇
要gimmick姐, 同理BTS
原來Megan 17報1提要唔要報名費架?
LG6可能係生涯最後一個冠單冠專
仲要係痴返嚟先有嘅嘢嚟
冠專應該仲有掛
BTW, 佢班小怪獸唔係話做影后好威威架咩
聽日入戲院支持下嘎媽媽
Dont compare Halsey with Selena… Halsey has her vocal power
想講Bruno一模一樣風格嘅歌從24k做到依家仲可以不斷提名 賠率仲要係高位,
Grammys憑咩一直要求Tay要不斷創新
佢唔超越自己就永遠不畀肯定嘅 甚至從一啲角度睇evermore有好多超過folklore嘅閃光點,她有能力改變風格不代表學院就可以一直咁樣搞佢掛
所有歌手都係橫向比較,Only Tay係需要縱向對比
要越過自己創造的一座又一座高山真係唔明evermore輸folklore咩嘢
對女首歌嘅要求永遠係高啲嘅
好難想像到依家katy nicki selena halsey都係一個獎都冇
反而對某啲女歌手就特別寬容啲嘅
hi h.e.r
根本由Uptown Funk開始啲歌都係formulaic
Goldderby預測
AOTY: Happier Than Ever
SOTY: drivers license
ROTY: drivers license
New Artist: Olivia Rodrigo
美國連詩雅啲fd?
donda好似又係成百人
痴左咪一樣flop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞