歐美主流樂壇集中討論區67

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
我反而唔中意Water Under Bridge
ATW早期預測都有第四
我都唔鐘意,當年覺得好似功夫熊貓個theme
但我幾鍾意呢首
第一次聽覺得有啲唐突
感覺係如果銷量達到預期嘅話
先會plug I drink wine
Oh my god個streaming perform跑出得咁明顯轉都正常嘅
幾時會再出Chasing Pavements, Make You Feel My Love, WWWY, Million Years Ago, All I Ask呢類金曲....
雙二單互吸都有可能
班DIVA好興亂打單
Doja Cat拎
希望唔好到時又派嬲
To be loved已經係
EOM同to be loved都係啦
係睇下hold on跑唔跑得出
最可惜係love is a game咁正變咗遺珠
今次最尾個幾首都好似呢d
只係intro同outro都太長明明4分鐘就可以完嘅歌拖到成6分鐘
沒左levitating同save your years爭其實kiss me more真係好大機
理性討論,H.E.R.今年會掃幾多個獎
Drake 雖然steaming好勁
But pure sale就…

真係好難兩個都同時超水準
但英國個場Send my love好好氣氛
大家企哂起身一齊唱
期待DOJA表演
PH era好似少咗好多live咁
坐底搶2個
對比其他artist佢算多啦 又有festival
我意思係類似SNL, GMA啲大現場
又要世紀大對決
BTSH.E.R.
BTS話晒有fans有人買佢哋啲嘢 知名度都大啦
但HER呢啲就真係買獎啦歌又悶銷量又差攞咗咁多年都仲係咁霉
Billboard Hot 100: #36(re) All I Want For Christmas Is You, Mariah Carey [45 weeks]. *peak: #1 for 5 weeks*
Billboard Hot 100: #11(+3) Cold Heart (PNAU Remix), Elton John & Dua Lipa [11 weeks]. *new peak*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞