歐美主流樂壇集中討論區67

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
私怨撚
無否認過21 25勁過1989
我都係第一首聽rolling in the deep
個陣仲係vevo推介依隻歌 一聽真係不得了 成隻21都好正
之後追返19黎聽 chasing pavement都好正
美國好少有專唱edm嘅女歌手
好似係亞洲仲紅過歐美
heaven and hell首首都咁正
我竟然咁遲先發現
佢歐洲都幾紅, 美國就...
其實點解唔係本地人就好難紅得起
呢個真係好好笑
真!
嗰陣都已經唔出聲唔理
點知越踩越冇底線
美國唔鐘意edm但歐洲勁buy
但主因其實係而家streaming era根本沒乜紅嘅女歌手
佢都已經算二線撈得最好個幾個
冇上嚟幾日推咗十幾頁 以為Rihanna出咗歌
呢啲要講有排講
仲有willow 幾個版本做sale為咗拎冠
唔好以為我哋咩都唔知
只係嗰陣懶得出聲
估唔到今日都咁熱鬧
佢地偶像鐘意點洗chart洗sale我冇興趣
鐘意咪攬住堆靚數慢慢打飛機做宇宙一姐
但最討厭係周圍踩低人黎抬高自己
尤其係已經出名hea爆同唔aggressive嘅Adele

30由announce以黎最緊張d數就係swiftie
有交嘈都好過靜嘅

今時今日香港仲有呢d無謂交嘈下已經係開心事
之後就靜哂 多謝tay tay同咁多位swifties帶旺翻呢個po嘅人氣
班swifties仲話搞到呢度靜哂 污煙漳氣 冇人上水
認同,吹奏tay 咪慢慢吹 唔好踩低人 30 條數佢哋睇到實 連黑膠入左幾多貨都睇埋 好好笑 然後再搵下有冇野挑剔
啲周邊多到就嚟要問有咩係tay 未出過嘅周邊產品
使唔使開定新po先 驚你哋講到爆咗po
要啦 驚佢哋一陣谷住谷住爆血管呀
咁都要多謝最大tay粉 ansu 同cant wait 帶返旺嘅
無佢地日日提起tay 幾日前已經會靜返好多
會唔會污煙漳氣 唔夠營養呀你 ?
而加唔污煙瘴氣咩
講嘅野又係冇營養嘅

都廢事叫停
叫停完你地咪又係繼續講
歐美主流樂壇集中討論區68
https://lih.kg/2796973
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞