歐美主流樂壇集中討論區67

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
唔會俾你任踩唔出聲囉 t 0.5 嘅 tay 媽
即係咁,唔使好似你地咁要圍爐取暖嘅
你都係反tay啫,都唔係第一日㗎啦,
依家得啦知adele屈機啦tay最廢,你可以收聲未啊
我記得你話過小豬西係高級黑 李東敏招黑 , 唔係預左俾人鬧返轉頭咩? 一直回緊佢兩個你加自己把口埋嚟
swiftie賤種開,班swiftie踩完人之後比人還擊會屌返人挑撥離間同踩taylor

原來之前叫 badguy 會員係你 唔怪得你插把咀埋嚟 鬼叫你啲隊友吹到佢隻2專好掂咁 ,話 the weeknd flop flop 地, 不過你之前等左好耐嘅Adele 出咗碟喇 慢慢欣賞
順便想問下你對你個billie 2專有咩意見?
Savage
往事不堪回首 係咪咁解 ?
銷量|Adele 的新專輯《30》首周以837,943的總銷量在美國專輯排行榜上空降冠軍。 (by:HITSDD ,最終以Billboard放榜為準)
這將是自霉霉Taylor Swift  的專輯《folklore》以來最高首周。 ​​​

恭喜reputation成為最後一張美區首週破百萬專輯
心痛美國首周150萬嘅線下實體鋪貨
仲有50w嘅黑膠鋪貨
唔知道何年何月先可以賣曬
但嗰陣仲未轉制,啲專輯嗰陣仲可以捆綁埋周邊同演唱會飛嚟谷銷量
Reputation首周銷量構成:
首周銷量: 1,216,416
數字銷量:709,000
CD銷量:507,000
首周實銷合計1,216,416張 包括實體CD及數字下載
詳細來源:
連鎖實體14,318 張
獨立商鋪CD店 2,422張
其他類別實體 331,388張
數字專輯+亞馬遜實體 868,289張

唔計周邊同演唱會都80幾萬啦
30線下仲鋪貨150萬張,賣唔郁就賣唔郁啦
一堆唱片舖都發文話賣不郁蝕死
target撞正買二送一 三次打折(尋日Walmart已經9.97美元)買7億列表 全世界落廣告預熱 真係好屈機嗱 依家講緊最後一張百萬首週呀 唔好攞「好屈機」嘅25首週出嚟 話曬屈機到都係第一張而且係唯一一樣嘅首週三百萬呀嘛
btw folklore 雖然係轉制前 但係線下首週冇鋪貨
係啊 會話佢出八個版本啊嘛
又睇吓adele今次幾多個版本

30 Standard CD (普版)/ <通常盤>(日版)
30 (hmv Exclusive) Slipcase (英版,加硬紙套)
30 Cassette(磁帶,官網獨佔)
30 Standard Vinyl LP(黑膠)
30 (Amazon Exclusive White Vinyl) (白膠,亞馬遜獨佔)
30 (Walmart Exclusive Clear Vinyl) (沃爾瑪透明膠增送一張海報)
30 Limited Edition Clear Vinyl (歐洲限量透明膠)
30 (Target Exclusive, Deluxe CD)(美版豪華版 3首加曲)
30<完全生產限定盤>(日版豪華版 3首
加曲)
30 BOX SET (磁帶 / 普版CD二選一件T恤衫,一張寫真;官網獨佔)
Reputation係改制度之前
所謂嘅實體只要落訂已經計個一週嘅銷量
依家要出貨先計銷量

而且講到Taylor冇買playlist咁
你個Tay買咗成六億
咁點睇線下鋪貨一百五十萬張冇人買
五十萬黑膠鋪貨
依家唔係發唔到貨噢 係有貨冇人買啊
你tay個八個版本係同一樣嘢嚟㗎喎
同一隻CD出八個封面

你上列既產品有埋磁帶、黑膠同埋其他獨佔
你等左2年等到頸都長 嬲咗Adele?
真係唔明你哋班swiftie做咩替Adele心急?
其實我有聽開adele 我亦好期待佢今次
我本身唔想鬧佢 但係真係好撚煩 其他人講兩句你地起曬鋼咁 係啊全部swiftie都好撚賤㗎啱啊
解釋下啦唔好攞改規則嚟掩飾
你俾我更愛Adele 我都講唔出 Can’t wait !!!
你算數啦低級黑
btw你最憎billie同tay啊嘛 關佢地兩個事嘅你就加把口㗎啦
好明顯係你地起晒鋼
做咩話返轉頭
咁代表Tay 媽以後破唔到首週300萬 連200萬都冇可能囉 呢世只有百萬首週
好屈機的 又製造咗一堆黑膠垃圾 壓榨小眾歌手
點解同時中意billie 同 tay 嘅人 咁搞笑嘅 你有口話李東敏 但自己又做埋同一樣嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞