歐美主流樂壇集中討論區67

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
8個封面 最環保 tay 冇得賺同你地打個和
Billie 下隻碟你落力啲掃貨喇 唔係又得20萬 呀 現象級
真係唔知邊個咁識玩手段
仲要係以前嘅規則綁困銷售都計埋銷量

跳樓價 去哂填海未
Tay 媽 出衫就好心跟 kanye 學下嘢啦 你睇人哋幾成勁
Lover 860k folklore 840k
Tay Tay又輸
Adele出周邊有人買咩, 又話靠班4-50歲路人fans
笑死, 仲要碟質素好差
趕工黑膠搞到其他歌手無得生產
講到Adele出8個版有人買咁
索性學GAGA咁首周0.99啦
Adele fans呢一個星期嘅心路歷程
出碟前:首周過百萬, Spotify首日一億
首日後:Red成30首歌冇得比
點知一樣比11首歌既Olivia撳住黎打後:又搬Apple Music數據過嚟
發現Apple Music都到仆街後:我Adele靠賣pure sales
實銷都打唔過後開始又話人8個版本乜乜乜
最後又要拎返21 25開始比較(大佬2022年都嚟緊啦, 仲活係過去嘅巔峰
可惜2021 年嘅tay 仍然輸
Tay 出周邊咪水魚買
首週銷量一出
班Swifties真係唔扮了
Olivia 係撳住billie 嚟打
過去嘅巔峰係咪不停重出舊時嘅專輯?
不如將舊版tv版首週加埋計啦屌 你哋真係水魚嚟 舊時買一隻 十年後又買
雖然真係好憎啲stan嘈 但有交嘈起碼有歌聽
佢同gaga癲到令billboard改規則
swiftie同bts fan有咩分別
好煩 兩個根本唔同係到比咩 都已經係top 兩個都上左神台嫁啦 差個小小有咩所謂
中意Adele咪放佢自己第一 中意tay咪放Tay 洗鬼說服人 歌手唔緊張成績就假既 但緊張成績唔代表佢無心做音樂
呢個就要由swiftie踩adele唔轉型同產量低講起
唔知Tay 媽啲衫質素點呢 想買嚟抺地
冇上黎幾日d taytay粉真面目出哂黎
Taylor要永遠第一先得
Gaga,Ariana,Riri,Olivia,Adele…邊個威脅到就反邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞