歐美主流樂壇集中討論區67

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
我幾時有踩過人?
我幾時有話你有踩?我係話你想睇

adele比人踩冇轉型、產量低 扮盲
taylor比人踩 好撚低質

好撚肉酸喎swiftie
上面有晒記錄你唔好扮無辜
前幾日見30冇首週百萬成班現哂形
依家見次週過百快過folklore就各大五十大板

Adele幾年先出黎一次得撚閒同你嘈
唔係班swiftie頭幾頁講到咁難聽都廢事出聲
又屈迫害small artist,又變哂Walmart女員工
吹到d實體變蟹貨,三句唔埋兩句就flop….

你地得勢就不饒人,俾人搶口返轉頭就要當無數
周街得罪人Ts遲早俾佢班弱智粉害死
你條冷氣軍師叫人絕食就最有營養
唔計踩啦
唔係踩啦
踩產量低唔計踩啦
算我都費時逐層逐層搵
淨係呢個po都大把
但架兩撚表示睇唔到
唉屌 依到都係冇撚得救
我都係出返去先
folklore改制前出,仲有成堆merch,結果破一百萬嘅速度仲慢過30,反省下啦
班swiftie下下有風駛盡艃,依家怪人還擊還得太大力,jm9
以事論事姐咁TayTay同其他Diva比唱歌係差啲
不過睇得出佢好努力咁學 比起出道嗰陣好左好多
同埋佢係主力賣才華
冷氣軍師呀 你冇咁多智慧 唔好再開戰術post ,你慶幸你今日仲可以聽Taylor ,香港都冇撚得救 順便移民啦
依家改口話surprise album冇宣傳仲勁喎

屌那星呢兩年基本上都冇乜心情聽歌
難得Adele返黎點知俾班on9 mood kill
講親乜都話folklore,reputation乜乜柒柒
屈唔轉型屈flop屈買一送一屈濫產vinyl
從來未見過Adele咁人咁anti法

依家風水輪流轉就改口大家一人小句
咩大家一人小句 佢係叫Tay 粉以外 少句
我知你而家笑得好開心嘅
我唔知你講緊乜
轉粉了依家我係shawn同camila嘅打手
大家唔好鬧禾偶像
歐美主流樂壇集中討論區65
https://lih.kg/uxGfGLX
#428 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

但adele正式宣布出30之後第一個話首週過百萬嘅係swiftie嚟,swiftie自己帶頭開香檳跟住屈返落我哋度

夠曬賤種同無恥👍👀
我特登碌返去睇邊個講一百萬先,點知原來swiftie嚟正常swiftie同架兩撚我都算,但偏偏講嗰個咁撚搶口,唔撚抽真係對唔住自己
Tay班盲粉真係好撚煩
早2 3個月入到嚟以為呢到變咗Tay Tay討論區
之前踩Billie 踩gaga 都忍住唔出聲
到Adele終於出歌 班Tay粉就瘋狂留言踩Adele
講真 Adele由21開始 佢嘅地位同實力係無可置疑
班Tay粉係到要喺到盲反 講到TS先係最勁最掂咁
而家其他人睇唔過眼出聲屌 就係到扮受害者

得啦 Taylor swift世界第一啦
你班盲粉滿意未?
Shawn Mendes announces new single “it’ll be okay” dropping tomorrow.

收負皮
adele太耐冇出歌令到swiftie覺得自己idol全方位都係當之無愧嘅世一

係咁逼人認佢五大第一,都唔知佢哋係唔記得咗21喺實體越嚟越霉嘅情況下全球賣3100萬(睇chartmaster依家計埋streaming嗰啲乜乜柒柒好似折算賣咗成4700萬),後勁勁到上榜超過500個禮拜,定唔記得咗25首週338萬,第一個禮拜就直接過咗1989喺2015嘅成績,之後次週同聖誕週都過100萬

eom出之後成班swiftie 踩adele唔轉型,係咪唔清楚咗邊個先係真正嘅industry baby
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞