歐美主流樂壇集中討論區67

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
全靠pure sales同電台撐住
全球
首日:6000萬
次日:4400萬(-27%)
三日:3457萬(-25%)
四日:3796萬(+10%)
五日:3400萬(-10%)
六日:3040萬(-11%)
總計:23890萬

美區
首日:2169萬
次日:1608萬(-25%)
三日:1067萬(-34%)
四日:1140萬(+7%)
五日: 999萬(-12%)
六日: 882萬(-12%)
總計:7865萬

首週 全球26500萬左右 美區8500萬左右
Red TV 首週 全球 37700萬左右 美區17500萬左右

依個streaming都唔知灌水灌唔灌到16萬
spotify輸啫但apple music冇輸喎
apple music唔計?
講緊成張album 擺單曲做咩
等緊你搵個個踩嘅證據 ,唔好屈
Cardi b 多冠過billie 換billie 落嚟就啱
呢度係討論區喎 乜連登你開? 一定要同你圍爐? 你自己死返出去開 你老母gaga jazz 討論區我就唔會入去
Rapper唔計啦
佔比最多果個贏咪得, 你不如計埋QQ音樂
歌手同rapper你識分?
咁有趣既呢度日日都有交嘈
大家都爭緊同一個榜喎 你睇緊QQ榜 ?你住中國大陸?果邊好似禁rapper
下係你話人地Stan明星On9喎我先話你惡咋喎我有叫你一定要鐘意邊個明星?撚有叫你同我圍爐咩 痴撚線自己係到set稻草人嚟打
OSD係physical era已經係好稀有既雙白金
係96年已經靠呢首同Fantasy成為唯一一擁有2首雙白金或以上單曲既女歌手
WBT係因為2005果陣 physical玩完 digital仲未起靠電台 仲破埋全美電台播放紀錄
但係而家OSD已經可以認證4x plat WBT 5x plat
同期歌手冇一個有咁既成續
咁點解00年代lil kim無人拎佢同main pop girls比?有冠單喎
諗起Janet十首冠軍都有幾首無認證
咁順便唔計country同folk?
Janet同Madonna 80年代尾靠tour 猛打單
人氣係到一打單全部自然top10/冠
但你睇下top10/在榜周數就知其實係manipulation
Madonna而家hot 100 all time chart排咁高就係靠呢招
因為1991年前所有singles積分加承都好高
無人定你?又代表哂啲人? billie 得一冠 同其他4個比 7唔7啲? 仲要2專死埋
博唔到
計埋dua 都唔會係billie 啦 on99
你梗係唔想計啦, 你老母嗰隻flop碟Joanne咪Country
又話冠單大過天?零冠單零冠專喎
呢年個榜見佢仲多過billie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞