歐美主流樂壇集中討論區67

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Spotify’s most streamed female artists of 2021 in the US #SpotifyWrapped :
#1 @taylorswift13
#2 @oliviarodrigo
#3 @DojaCat
#4 @ArianaGrande
#5 @billieeilish
#6 @DUALIPA
#7 @theestallion
#8 @sza
#9 @NICKIMINAJ
#10 @rihanna
原來係咁 , 咁討論可以完 ,Tay 媽係一粒星 一粒流星🌠
Global most Streamed Songs on Spotify 2021

1. drivers license by Olivia Rodrigo
2. MONTERO (Call Me By Your Name) by Lil Nas X
3. STAY (with Justin Bieber) by The Kid LAROI
4. good 4 u by Olivia Rodrigo
5. Levitating (feat. DaBaby) by Dua Lipa
Global most Streamed Songs on Spotify 2021

1. drivers license by Olivia Rodrigo
2. good 4 u by Olivia Rodrigo
3. Heat Waves by Glass Animlas
4. Kiss Me More (feat. SZA) by Doja Cat
5. Levitating (feat. DaBaby) by Dua Lipa
Levitating 最後都未拎到#1
US most streamed song on Spotify 2021
真係好煩
係都要比餐飽
一講willow n合一但1-38
班swiftie即刻扮死
追chart仲積極過追佢地偶像d歌
Fastest albums to move 1M Billboard/Nielsen units in the US this decade:
#1 @Adele - 30 - 11 days
#2 Taylor Swift - Folklore - 19 Days
#3 Drake - Certified Lover Boy - 21 Days

30 flop到仆街
swiftie: 19>11 so tay wins
你地幾個屌tay仲落力過撐其他artist
之前有追過post嘅都知鹽香小豬件係憎tay架啦
佢係到扮tay粉撥火你地又咁認真回佢
搞到個post烏煙瘴氣
on9 swiftie = 假swiftie

係啊 on9 swiftie 啊
咁李東敏 wejuststranger又係假swiftie?
再講diva嚟計佢vocal的確算差嗰批
李東敏呢?又睇唔到? 自從佢入咗嚟先烏煙瘴氣 , 點解又話人屌Tay ? 唔見你話人屌Adele 既? 點呀 又唔計呀 ?
平時唔係屌佢idol咪扮盲囉
依家屌著佢idol咪出一兩句聲做下架兩囉
fanboy fangirl係咁
singer fandom嚟計swiftie army同grade
toxic到
李東敏都冇出聲踩其他人幾日都仲可以繼續屌
係唔係你地唔想停
小豬西出嚟講下 你真定假
幾時停係泰粉又係定? 踩得其他人 話停就停?
咁你地想幾時停
我只係想睇返啲有內涵嘅討論
唔係大家互屌囉
8、9月我都係到嘅又唔見你話污煙漳氣, 真係唔知邊個搞到個po日日嘈交啦
下比人撩皮唔還拖得?
你搶口得就預咗比人搶口返㗎啦
呢幾日冇開拖=從來冇開過拖?
依家邊邊踩人先呀?
你班swiftie成日以為自己idol無撚敵,日日喺度踩低其他人抬高自己
我等撚咗adele咁多年先出碟,一出就比你班垃圾賤種swiftie踩踩踩,又話佢flop,又屈佢特登撞taylor又剩

到首週成績出咗,拎咗改制後最佳首週成績,swiftie又開始拎reputation呢個未改制前出嘅碟嚟踩,你拎得reputation,咁我哋咪用返時期相近嘅25回應返你囉,反正1989 reputation lover加埋都唔夠25揪

到你班swiftie發現真係拗唔過啦,就開始有班撚樣出嚟做架兩,要做架兩就應該喺swiftie最搶口嗰陣做啦,依家先嚟做都係想同全世界人講你哋唔夠拗啫
其實見到啲踩對方嘅comment只要留個負皮已經搞掂
12月個時隻小豬件不停撥火都係咁
面對d冇營養嘅回覆你回佢只會搞成依加咁
吹奏Tay Tay 踩其他人 就最有內涵 收皮啦 泰粉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞