歐美主流樂壇集中討論區67

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Katy 都慘舊時日日比班swiftie 鬧
互屌左幾頁都唔知係到屌乜
咁得閒係到互屌走去stream多幾次d歌仲好啦
用緊swiftie唔計嘅am
你夠係李東敏開個billie po 潑冷潑咗幾頁啦
你夠係李東敏開個billie po 潑冷水潑咗幾頁啦
我本身唔想理
各自聽自己鍾意嘅歌手咪好囉
但踩到咁真係。。
珍,聽歌聽到咁大壓力我不如返工好過

30係英國德國澳洲都破哂近年debut sales
AM又破female artist record

只係美國改咗制+thanksgiving幾乎計少日
爭佢地個taytay個零頭就成班喪屍出籠咁高潮
咪睇得出某人班粉幾冇品
不過佢地都出名撩事鬥非Adele唔係第一個

唔怪得overparty個陣咁多人咁開心
遲啲Rihanna回歸
可能又繼續反
好奇有邊個diva未俾佢地反過
佢之前話Tay 媽專注搞音樂 唔似 ri 訓身搞美妝嘛
咁都有得講
惹Riri真係唔識死
可能ri 同Katy Kanye 熟啲 ,又同tay 前DJ 男友出歌掛
taylor本人都寫咗首black blood添啦
bad
其實發生緊咩事好地地討論唔好咩?
Tay同Adele都係業界頂流 各有各嘅長處
點解要互相俾黎比去
講真做得商業歌手點會唔在意成績 只係睇佢地邊個緊張多啲姐…
Tay的確係好多冇腦小朋友fans亂咁攻擊人
但正正係因為佢紅先會咁希望大家見到嘅都係正常嘅fans唔好放大嗰啲小朋友fans講嘅野
最撚好笑係個個係度講number冇人討論d歌
本來好開心Adele返黎點知班低質粉搞到污煙障氣
如果eom咁嘅成績,30係世界各地破近年紀錄都叫flop
咁one and only superstar留返俾佢地taytay慢慢做

同埋你地偶像長期keep appearance就冇所謂
Adele下次再出黎分分鐘都40到時咩高峰都過哂
要搞搞第個啦
ready屌9 olivia
https://youtu.be/zX3IyFUM5xc

有冇人都中意聽Fancy Like feat. Kesha 版本
都係上個禮拜嘅事
Taylor Swift vs. Whitney Houston, Fans Debate About Who Is The ‘Greater’ Singer
咁比較好明顯想Tay比人鬧
有咩理由攞Tay同個同Madonna齊名嘅神枱級天后比
Tay雖然係現今活躍歌手嘅頂流但係都未去到Whitney嗰個境界囉..
你睇你嗰2個負皮 其他泰粉都唔認同你 心諗你一定係高級黑 手指拗出唔拗入
佢其實唔係小朋友啦 估計30幾起跳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞