歐美主流樂壇集中討論區67

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
當年willow連埋lonely bitch version二合一結果1-38,第二個禮拜雖然聖誕,但billboard top 10得一半聖誕歌,懷疑成班swiftie嗰陣走曬去聽All I Want for Christmas Is You
當年willow連埋lonely witch version二合一結果1-38,第二個禮拜雖然聖誕,但billboard top 10得一半聖誕歌,懷疑成班swiftie嗰陣走曬去聽All I Want for Christmas Is You

typo sor
搵Kanye黎客串和好大龍鳳分分鐘千萬都仲得
female solo album second week record第3?
記得第一25
第二lemonade
跟住reputation就比30踢咗落去做四弟

上星期仲有swiftie攞sad girl ver同to be loved demo YT views比,但後者其實ig Fb tw個邊仲多view
又突個西頭出嚟呀? 點都好 Adele 係最後一個 300 萬首週嘅人 唔知 Tay 有生之年破200 萬呢 ?
streaming淨係計spotify
你識唔識㗎
咪屈啦taylor ts10直接500萬都得啦咁多version,呀sor唔記得咗依家改咗規則
睇人架,到Ariana個陣就計返pure sales

遲下Riri出返黎佢地又有排忙
靠你地班10幾歲學生妹買碟死得啦 個個去微博借spotify 轉流聽
呢個真 Kanye 係佢想破紀錄嘅最佳人選
無心之失啫
唱返啲主流pop口水歌有機會嘅
本身我都覺得冇乜機會, 直至RED(TV)都有首周600,000
又吵
睇下TS10賣唔賣得過30咪知邊個勁d
出都未出就吹到100萬小心炒車
又吵
睇下TS10賣唔賣得過30咪知邊個勁d
出都未出就吹到100萬小心炒車

呢句要送返比對面班fans
就好似billie 得20萬比你吹到30萬咁? 炒開車你驚咩
.@oliviarodrigo's 'SOUR' is officially crowned @Spotify’s #1 most streamed album globally in 2021.
.@taylorswift13 is crowned @Spotify’s #1 most streamed female artist globally in 2021.
你又話billie 空降第一嘅 眼光差唔好亂燈
EasyOnMe  spends its 41st day at #1 on Global Spotify with a slight increase of 6.04M streams. (+10k)

— It returns to the #1 position on the US Charts by surpassing All Too Well (Taylor’s Version)

— It also spends a 47th consecutive day at #1 on the UK Charts.
點解仲會覺得四隻百萬首週記錄好威水?
點解唔講吓次週跳水紀錄?
Adele四隻碟嘅總銷量都已經多過Tay十一隻碟
AOTY
And the Grammy goes to...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞