歐美主流樂壇集中討論區67

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
唔係生意
唔好懶清高啦
基本上呢班diva都係商業行頭㗎啦講笑話咩
錢唔重要taylor就唔會bundle,亦唔會用drama炒作啦

再講,冇肉食嘅話又邊個比錢出碟?
btw 依到有冇人有聽 ava max
啱啱係apple music 聽到佢首 my head & my heart 就愛上
你勁撚搞笑
轉賣版權呢單嘢唔係商業嘢?
商業唔講錢唔通講心?
冇商業價值嘅話scoot會去捧taylor?
當佢藝術家定慈善家?

再講,平時最撚鐘意用商業成績撻9人嘅唔係swiftie?
睇返我上面講咩先啦
我本身就反tay,但平時冇乜咁我咪唔屌佢囉,你班撚樣係咁踩9 adele,唔還得拖?

swiftie=音樂台天龍人,佢哋可以主動shade人,但人哋唔可以shade返佢
商業贏又點
龍門任班賤種搬
swiftie靜撚曬
into your arms同salt跑步嘅時候聽好正 佢啲歌都好動感
幾時有話adele唔care?
而且買playlist有咩問題?因為me同you need to calm down買完tth都冠唔到仲要冇耐就out而覺得買tth有問題?定你覺得唔洗宣傳?
啱啊冠唔到,睇吓me幾多points先啦
oldtownroads block曬嗰排全部一線,
badguy都只係磨到冠一週
我同佢傾得好地地你又黎做架兩依家邊個唔想停
見佢哋講開lorde 我又記得樂評一出 你就用billie 隻碟高分 黎笑lorde 低分
Kings & queens
咁我係講緊事實喎, 唔似你又老屈Tay
講緊音樂嘅版權
taylor咪就係攞呢啲撚化人囉
事實唔係唔講得 但你用自己偶像分數 銷量嚟踩其他人 就預咗俾人屌
龍門不嬲任swiftie搬
唔計啦
佢接咗小豬西力 開頭屌緊小豬西同燈敏 呢件架兩自己企埋嚟
好過你地無啦啦又話人賣閃卡又話換奬
swiftie話adele買奬唔就手係侮辱緊adele嘅人格?
swiftie可以侮辱adele
但adele fans就唔可以侮辱返🐍🐍🐍🐍
邊個話adele買獎
嚟嚟去去係你突然講taylor用閪換獎😅
sor搞錯咗,原來係你同黨講唔係你講
歐美主流樂壇集中討論區66
https://lih.kg/hLcMdT
#6 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

你咪話gaga 同 her 囉 我本身記錯燈敏講 點知你自爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞