歐美主流樂壇集中討論區67

1001 回覆
9 Like 1 Dislike

咁講聽到依首唱得好共情
你哋班泰粉成日話其他人買獎 有冇諗過咁靚嘅tay 用閪閪換獎?
應該就冇嘅,都未換到奧斯卡,套cat炒曬
你咁講,應該her嗰個換得多啲辛苦佢
先用閪換靈感作曲 再用閪換獎 , 只有tay 個靚樣先有資格換
估個個都1-38咩。。。
平時踩得贏未the greatest popstar of all time
今次踩唔贏咪both queen囉
黑走咗lamar to pimp a butterfly個aoty
前個幾日討論30同ari個時粒聲唔出
今日又無啦啦提起tay同swiftie
biggest fan indeed
上次就話要defend adele而鬧swiftie
今次又為左邊個啊
And the Grammy goes to swifties
十個歌手十個都會寫ex,但知唔知點解得taylor會比人針住恥笑?因為佢成日都扮受害者搞drama炒作再用輿論壓力搞人成日喺度扮唔開名咁但又要擺啲hints上去引swiftie估,跟住啲swiftie唔單止估,仲要走去cyberbully佢shade嘅對象,而偏偏shade嘅大部分都係佢嘅ex,所以咪成日比人恥笑佢係咁換仔囉

最撚經典都係kimye嗰單,一開始famous出嗰陣kanye講過taylor同意咗,但taylor喺度扮無辜話冇傾過,點知kim之後拎段錄音出嚟收條蛇皮,條蛇就spin咗去自己冇應承比用隻bitch字度

之後完整嘅錄音比人leak出嚟,班swiftie係咁話咩平反咗,點知聽返個錄音,根本taylor乜都知,”I feel like me and Taylor might still have sex”呢句佢自己都應承咗,仲一齊傾點樣炒作單嘢,真係除咗bitch呢隻字崩口人忌崩口碗之外所有嘢都得到taylor同意,taylor諗住裝ye彈弓點知偷雞唔成蝕渣米比kim反cup

跟住班傻閪swiftie聽到冇隻bitch字就即刻扯撚曬旗以為自己偶像真係無辜

仲有單又係諗住用輿論壓力搞人嘅就係scott單嘢,明明scott自己持有個版權,跟住將個版權賣比scooter都要比班swiftie批鬥,講到唔賣比佢偶像就係錯咁,講真carousell賣嘢嗰陣你見個客特別傻閪嘅話你都唔想賣比佢啦係咪先
一開波邊個辣慶火頭先?你之前踩完人,但之後冇踩,就真係當自己從來都冇踩過人?

一開始我哋乜都冇做嗰陣你哋咪又係冇啦啦踩adele,後尾你哋發現嘈唔過先收下口咋喎,我哋老奉陪你唔繼續踩落去?定係要感謝swiftie唔再踩adele嘅大恩大德?知唔知咩叫先撩者賤呀小朋友
其實你係鬧swiftie定係踩緊tay
你地泰軍成日無啦啦踩人 學你哋隨時想踩咪踩囉 體驗下李東敏由P牌開始踩人踩到甩P 咋
army都識刷到十連冠
swiftie淨係刷到1-38
難得有首多合一嘅1-4已經開心到燒炮仗
睇嚟swiftie連army都不如
定因為之前🐍🐍🐍個folklore嗰8個封面搞到swiftie用曬daddy mommy比嘅零用錢
你哋要搞串個場冇辦法, 睇吓呢排少咗幾多人上水
又鬧人地踩
但係自己做返同一樣野

咁你一開始就咪鬧人踩啦
同人鬥踩咪得
both
由taylor搵成班臭雞偽人拍bad blood mv開始反佢
踩完人之後唔比人還擊
但係你又做返swiftie一樣嘅野
我嘅建議係要做架兩嘅話,應該喺swiftie踩到我哋上心口嗰陣就要做架兩,而唔係swiftie比我哋還擊嗰陣先死死氣出嚟做架兩
又打仗
你都有份嘅 唔好tay tay扮受害者
係呀 終於發覺對住你哋鬥踩就得
點解swiftie可以咁撚肉酸
你哋自己友踩到盡嗰陣唔係幫手踩埋一份,就係選擇性失明;比人還擊嗰陣就both queen同做架兩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞