歐美主流樂壇集中討論區67

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
想講官網跟本唔care bundle
反正最後一個首周百萬係Reputation, 20年代最高首周係folklore
咁你哋放過啲唔紅架啦 咁紅仲成日周圍咬人
歌好聽咪得
又唔洗用成績嚟打飛機嘅
同埋taylor啲成績又未去到最top
你咁講同踩adele有咩分別
我地邊敢用呢2隻碟打飛機呀
聽講用夠11隻銷量都唔夠人哋4隻打喎 係咪真架?
由琴晚到今朝我地都係講緊doja同dua
又唔知點解會無啦啦討論返tay

其實你地講嚟講去都係得個啲point
我有好多都同意
ok, message received
lets move on
講咁耐都未見你地討論其他人
你地聽左成個禮拜30有咩感想啊
邊首最好聽?
係啊多到應該幾個diva加埋都打唔過嗰4隻
其他diva 俾你哋班泰兵打低哂
啱啊Ansu 仲jer住曬都冇辦法
最鍾意i drink wine 同love is a game
夜晚一路聽住開埋支紅酒真係好有feel
都係EOM最catchy
係囉, 唔知邊個撩事鬥非先
Agger,對佢冇好感除咗歌唔岩口味同覺得佢人品都出出地事
成日寫臭自己d ex,班squad八婆團撩事鬥非
Kanye單野斷到咁正都搵到位victimize自己
睇咗佢Netflix套doc又係不斷講到自己幾委屈
人地anti佢就bully佢班fans周圍屌就睇唔到聽唔到

估唔到今次班swiftie連最唔惹火Adele都辣埋
人地5-6年先出一次碟都可以鬧/屈得咁難聽
不過你不得不佩服佢係娛樂圈嘅生存之道
好識幫自己keep話題keep attention
就算實力不及Gaga,Bey,Ari,Adele…
但名氣有過之而無不及….
又嚟kanye單嘢已經證實咗喺kim同kanye自導自演,係咪又要回帶?明明佢就係victim,何來victimize自己?一段通話錄音畀人edit歪曲事實咁樣都唔可以為自己正言?
男歌手寫ex就得女歌手寫ex就唔啱
你囉 點會唔知邊個
繼續嘈啦,上星期我地想討論30個陣swiftie都冇俾過空間一路jer

呢度淨係講chart講number冇人講音樂架

Btw,30好難揀fav track
成隻碟個flow好完整加上首首genre都唔同
夾硬講會比較鐘意尾3 track
Gender card
love is a game
30前半part係悶左少少 但係後面個幾首真係神曲
cry your heart out 個到可能唔係我杯茶
我次次都skip
same
係呀, 講講下Doja同Dua無啦啦又話Lover賣閃卡會過百萬
CYHO我都麻麻
TTH EOM跌到第七
ATW第十
又好難怪嘅 兩個diva一齊出碟啲討論一定會撞哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞