歐美主流樂壇集中討論區67

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
taylor出咗3首電影歌都冇得喺金球奬 oscar嗰邊拎奬,相反英國奀星一首skyfall就拎曬oscar, golden globe, grammy best song written for visual media
點解eom spotify過咗舊年出嘅lead single cardigan & willow
李東敏燈力有啲料到
我Tay 唔商業
李燈敏 你負皮少咗呢句呀 你千奇唔好以為唔商業係真架 8個封面係Tay 送俾你哋嘅禮物咩
好撚麻煩
又話swifties追charts追得密, 點知原來你地日日追正負評仲on9
佢跳舞都掂
米爆
真係你呀? 我估下咋
本身諗住聽歌但見你地咁chart obsessed jer咗成個禮拜咪join下

尋日又有swiftie一相幾用屈30係貨架賣唔出
尋日有件泰粉 連駐唔駐唱都要管
屈咩話明鋪貨150萬 咁依家未夠咪即係賣唔出
已經冇人嘈係得佢地仲日日提tay
EOM出咗幾日就話freefall到依家就黎6週冠
冇人提?做咩話自己唔撚係人
你呢個邏輯咁架上d貨全部都係冇人要嘅蟹貨?
你地taytay d album絕哂版未?
段嘢我提都冇提過tay講下adele啲新聞又話?
係你地依家每次講完adele啲數據又提一提tay
提swiftie唔係提tay喎
撩事鬥非咁耐俾人提下都唔得?
Swiftie=/=tay
提咩tay 呀 唔好扮唔明,你又講到 Adele 呃你感情咁 你哋班泰粉 踩得人多 遇到個踩唔起嘅就叫人唔好提
你咁講應該真係踩唔起
tay evermore賣一年都賣唔到佢一個禮拜咁多
咁tay 唔差 都有 t 0.5
唔知咩嚟但係應該冇adele咁高
銷售冇Adele 高 ,不過tay 賣樣 有身高就夠
單曲streaming adele都高好多
tay最多都係夠多ex夠多版本嘅cd
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞