歐美主流樂壇集中討論區67

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
Billboard Global 200 artist 2021:

1. Olivia Rodrigo
2. Justin Bieber
3. The Weeknd
4. BTS
5. Ed Sheeran
country十周冠已經預定贏咗
Doja Cat announces the “Woman” music video drops this Friday, December 3rd.
Yessssss
但係Need to Know仲好穩陣
Levitating 無左DaBaby個credit
swiftie真係成日搬龍門成日笑army刷數據,但班swiftie做嘅嘢同army又有咩分別

folklore整堆merch出嚟搞綑綁銷售去谷album sales個數,仲要刷到billboard特登為佢而去改規矩話taylor肉酸嗰陣swiftie仲好自豪咁添
swiftie係咁賤種㗎啦,平時最鐘意用成績撻人,結果今次遇著adele,連最自豪嘅嘢都收埋皮跟住用個轉規制前嘅數嚟恥笑30 first week,又唔諗吓邊班毒瘤fandom令billboard轉規則

點知最搞笑嘅係轉完規則之後30喺美國賣100萬嘅速度都係快過folklore,班賤種見駁唔過就開始搵人做架兩,唔講唔知仲以為呢度swiftie狗竇
Btw有冇人睇咗套House of Gucci?都好多廣告下

Top 2 and I ain’t number 2
搞清楚好 billboard幾時係因為tay先改規則
唔好格硬作啲莫須有罪名啦共產黨
gaga impact
喜劇黎
好好笑
要講都係講Born This Way 0.99啦
成班提子撚唔抵得人地銷量有才華 大眾又受
就算Tay真係desperate又點 賣得出你吹咩?
有啲泰粉話 gaga 之前拎個細獎 搞到自己影后咁
Dua Lipa’s “Levitating” becomes the first song by a lead female artist to rank at #1 on the Hot 100 year-end chart since Adele’s “Rolling In The Deep” in 2011.

Dua Lipa
想問swifties係咪出左道?點解日日都講既
呢到係swifties討論區?
你污煙漳氣 污糟邋遢
又唔俾人講 你哋真係共產黨
taylor出名到連唔係fans都只會講佢
冇計啦鬼叫佢紅咩
都好過你地格硬作嘢屈人啦
咩叫folklore出merch綑綁sales,好似講到全部嘢都係tay帶起同埋淨係得佢一個咁樣啦,其實個個未改規則之前都係有綑綁sales㗎
Swifties咁撚紅會唔會搶走埋Olivia個Grammy新人
Sorry唔記得佢都係Swifties添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞