歐美主流樂壇集中討論區67

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
AM?唔計
爭好遠喎大佬,就算講同年代都大把人比佢更iconic

呢d人全部係劃時代culture setter
佢只係keep住有一定程度commercial success
近代有比較接近呢種影響力嘅只有Gaga同Adele
負皮我嘅識唔識行規 Tay 粉定好左邊啲榜係有認受性
五大樂評網站❤️🔥
好似又係啲支那website叫法
佢仲話Twitter數據太亂 我又未見過7r 轉貼微博嘢
無計啲支那仔選擇相信佢哋嘅祖國

佢同班支那人好肉酸
佢同班支那人❌
佢就係支那人✅
Adele's '30' to remain at #1 on the US albums chart for a second week with 260K+ units sold (via HITSDD)
Adele's '30' has now sold over 1 million total units in the US.
Fastest in this decade

班ray粉前幾日仲射到一地都係
Biggest 2nd weeks sales for female artist since lemonade
班ray 粉 終於唔使擔心冇人買,見佢哋緊張咗咁多日
上星期佢地突然全部變哂Walmart女員工
係義工囉
swiftie超搞笑
踩30用張改制前出嘅reputation踩
明明25 15年出 30就21年出
但swiftie寧願拎張差成4年嘅30比,都唔敢同只差兩年嘅25比
發現要將牙tay捧做當世第一diva都幾難,因為要諗一堆fit佢嘅condition先得
咩都好 30都係冇百萬首週
最後一隻百萬首週都仲係Reputation
Adele唔知會唔會平/破到TayTay四隻百萬首週記錄呢
認真我覺得TS10有機會首周百萬
reputation改制前出,要拎就拎一樣改制前嘅25比啦,改制前後最高都係adele,隻臭雞有美國首週338萬未?有專輯上榜500週數+未?平到一張專輯3個禮拜破百萬嘅紀錄未?有兩張鑽專未?專輯平均銷量追到adele未?general category追到adele未?
平時笑gaga tfm二合一,依家又拎atw n合一冠軍嚟射精,回力鏢

利申我公道嘅我兩個都有笑
出11隻碟先湊到幾個record黎打個出4隻碟嘅
adele頭3張album已經拎到兩粒鑽
反觀比whitney更偉大嘅史上最偉大唱作歌手
呢個年代應該好難再有百萬首週喎

加上30冇bundle冇8個封面仲要感恩節禮拜出
都快過連bundle+n個封面嘅21世紀第一天后過百萬
我地呢d英國奀星粉好心足架喇
30冇出sad girl autumn version
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞