召集所有精神病情緒病患者(6)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
唔知點解呢個禮拜有少少強迫自己好想睇醫生咁, 明明睇完精神科, 家庭科, 腸胃科, 而家好想迫自己身體檢查, 申請左, 但其實三年內做就得, 屋企人想我去完旅行先廢事我心掛掛等報告, 但唔知點解好想盡快去做, 究竟我咩事

大家都唔知自己做緊咩
我成日頭痛

暈到爆,一坐機車個腦就好想跳車
好驚好似琴日咁
懷疑自己有但唔嚴重,冇睇過醫生
點先拎到殘疾人士八達通?

你d思維都跳躍得幾犀利
唔知點解呢個禮拜有少少強迫自己好想睇醫生咁, 明明睇完精神科, 家庭科, 腸胃科, 而家好想迫自己身體檢查, 申請左, 但其實三年內做就得, 屋企人想我去完旅行先廢事我心掛掛等報告, 但唔知點解好想盡快去做, 究竟我咩事

大家都唔知自己做緊咩

可能呢排除左睇醫生我無其他野搞, 個人無咩目標, 好似一放假就係去覆診咁

咁你直接切左自己對腳咪拎到
如果真係有病既都唔會想拎殘疾人士八達通, 會寧願自己好返做返正常人, 其實我地要求好低, 只係想做普通人
我成日頭痛

瞓極都攰
成日頭痛
成日頭暈

我日日都係咁

你d思維都跳躍得幾犀利

我成日頭痛

瞓極都攰
成日頭痛
成日頭暈

我日日都係咁

我都係
我成日頭痛

瞓極都攰
成日頭痛
成日頭暈

我日日都係咁

我都係

有時做做下野會瞓着左都唔知
如果真係有病既都唔會想拎殘疾人士八達通, 會寧願自己好返做返正常人, 其實我地要求好低, 只係想做普通人

呢一刻只係想正常返埋剩底兩個星期嘅學
好好地考埋試完個Sem
我成日頭痛

瞓極都攰
成日頭痛
成日頭暈

我日日都係咁

我都係

今日原本要同男朋友屋企上台北
最後攰到一直訓,醒下訓下咁
懷疑啲安眠藥係食完6個鐘後先有效
我成日頭痛

瞓極都攰
成日頭痛
成日頭暈

我日日都係咁

我都係

我覺得可能係你d 血清慢慢有作用, 你個人放鬆左dd 會攰

呢一刻只係想正常返埋剩底兩個星期嘅學
好好地考埋試完個Sem

好快啫
我成日頭痛

瞓極都攰
成日頭痛
成日頭暈

我日日都係咁

我都係

諗緊聽日好無請假早小小去睇醫生
好驚唔想死
一諗到琴日跳車就好驚
依家返緊台北,無男朋友24小時睇住
自己一個好驚出事

點解個下會控制唔到?
係咪我好唔正常
我成日頭痛

瞓極都攰
成日頭痛
成日頭暈

我日日都係咁

我都係

好驚唔想死
一諗到琴日跳車就好驚
自己一個好驚出事

點解個下會控制唔到?
係咪我好唔正常

我覺得係一線之差,爆同唔爆真係果一下你想行前定退後
我好多時有d位都好想爆
但都禁住左自己

當然講就容易
人人都唔同

瞓極都攰
成日頭痛
成日頭暈

我日日都係咁

我都係

好驚唔想死
一諗到琴日跳車就好驚
自己一個好驚出事

點解個下會控制唔到?
係咪我好唔正常

我覺得係一線之差,爆同唔爆真係果一下你想行前定退後
我好多時有d位都好想爆
但都禁住左自己

當然講就容易
人人都唔同

好驚,明明前一刻仲開心傾緊計
下一刻我男朋友話我講左一句落車就跳左落去
但其實我自己無乜印象,正係知自己落左車好痛
之後佢又話我有晚一關燈就喊左兩個鐘左右
我記得自己有喊,但唔知係喊咁耐
佢話我不停叫辛苦,又話我不停起身唔知做咩
其實我對呢啲印象好模糊
我成日頭痛

瞓極都攰
成日頭痛
成日頭暈

我日日都係咁

我都係

好驚唔想死
一諗到琴日跳車就好驚
自己一個好驚出事

點解個下會控制唔到?
係咪我好唔正常

我係覺得你要睇多次, 寫低曬你既症狀未
其實我第一次發作時唔係即刻開血清, 反而係開鎮靜劑, 係最直接最快平伏你既情緒, 血清係長遠調節你個腦, 唔係救急用, 我覺得絲打而家係未有效控制到

瞓極都攰
成日頭痛
成日頭暈

我日日都係咁

我都係

好驚唔想死
一諗到琴日跳車就好驚
自己一個好驚出事

點解個下會控制唔到?
係咪我好唔正常

未,返到屋企坐低寫
我呢一刻都幾正常,想救下自己
好驚寫完比人捉入去渡假
其實我第一次發作時唔係即刻開血清, 反而係開鎮靜劑, 係最直接最快平伏你既情緒, 血清係長遠調節你個腦, 唔係救急用, 我覺得絲打而家係未有效控制到

我普通話好爛,表達能力又差
覺得上次無好好同醫生講我嘅情況

我都係

好驚唔想死
一諗到琴日跳車就好驚
自己一個好驚出事

點解個下會控制唔到?
係咪我好唔正常

未,返到屋企坐低寫
好驚寫完比人捉入去渡假

無咁易既

好驚唔想死
一諗到琴日跳車就好驚
自己一個好驚出事

點解個下會控制唔到?
係咪我好唔正常

未,返到屋企坐低寫
好驚寫完比人捉入去渡假

無咁易既

除左做運動有咩提議可以放鬆下心情

好驚唔想死
一諗到琴日跳車就好驚
自己一個好驚出事

點解個下會控制唔到?
係咪我好唔正常

未,返到屋企坐低寫
好驚寫完比人捉入去渡假

無咁易既

除左做運動有咩提議可以放鬆下心情

睇下韓劇綜藝, 如果我唔出街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞