召集所有精神病情緒病患者(6)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
食deanxit 副作用好勁
成日都手軟腳軟無力
成個人感冒咁
明明已經minimum dosage

有冇同醫生傾過?依隻藥好似已經係比較少副作用

下個星期一覆診
會同佢講
本身諗住慢慢停藥架啦
我本身唔算嚴重
點知一停第日勁唔舒服

你應該係特別對呢隻藥敏感, 我記得呢度都有巴絲食過, 都話呢隻食唔食得無咩感覺, 唔算重藥又易戎, 可能你唔岩食呢隻藥, 一係問下可唔可以唔食呢隻, 再唔係轉第2隻, 藥0既野人人唔同

頭先收工睇左 話我社交恐懼症 個醫生感覺唔錯 傾到過哂鐘 開左鎮靜劑同抗抑鬱藥比我 希望有用啦

咩藥

係呀, 兩隻其實差唔多個樣野, 不過我地L 字個隻係新少少

但一開始副作用大到不得了

睇人囉我就無

我都無, 係減藥個戎斷反應就真係難頂0的
成日都手軟腳軟無力
成個人感冒咁

下個星期一覆診
會同佢講
本身諗住慢慢停藥架啦
我本身唔算嚴重
點知一停第日勁唔舒服

你應該係特別對呢隻藥敏感, 我記得呢度都有巴絲食過, 都話呢隻食唔食得無咩感覺, 唔算重藥又易戎, 可能你唔岩食呢隻藥, 一係問下可唔可以唔食呢隻, 再唔係轉第2隻, 藥0既野人人唔同

希望係咁
成日驚自己有其他野
成日都手軟腳軟無力
成個人感冒咁

下個星期一覆診
會同佢講
本身諗住慢慢停藥架啦
我本身唔算嚴重
點知一停第日勁唔舒服

希望係咁
成日驚自己有其他野

咁呢類藥係好易有呢0的敏感野, 唔好太擔心, 好少事
成日都手軟腳軟無力
成個人感冒咁

下個星期一覆診
會同佢講
本身諗住慢慢停藥架啦
我本身唔算嚴重
點知一停第日勁唔舒服

希望係咁
成日驚自己有其他野

咁呢類藥係好易有呢0的敏感野, 唔好太擔心, 好少事

多謝
個人放鬆左
lm
今日連續訓到6個鐘
繼續訓下先
有左病肥左有肚腩
而家又失業
好想追個女仔但自己太不濟

我都有左肚腩

想拍拖

呢排開始覺得所有嘢都好唔真實
瞓極都唔夠,醒唔到
其實政府精神科門診 要排到1年後先有得睇係咪正常

芾我上星期排明心樓, 去到18年3月

私家雖然都負擔到 但始終重皮

差唔多

香港真係排好耐
我即日掛號就有得睇

外國真好

芾我上星期排明心樓, 去到18年3月

私家雖然都負擔到 但始終重皮

排住等啦, 我早排未睇GP好抗拒睇政府, 覺得比人望住知自己去青山咁, 自己私家睇左4年都係咁, 計返都十萬8萬啦用左

差唔多

香港真係排好耐
我即日掛號就有得睇

香港人個撚個都有精神病
點同台灣人
有人叫我去台灣住,個人會舒服啲
香港好似你乜都唔做都會有種莫名既壓力
令你喘不過氣
有左病肥左有肚腩
而家又失業

啲精神科藥全部都食肥人
我之前食remeron 半年,肥左20磅
On99 後來停左先瘦返小小 好sad
幾時可以做返正常人 屌

差唔多

香港真係排好耐
我即日掛號就有得睇

香港人個撚個都有精神病
點同台灣人
有人叫我去台灣住,個人會舒服啲
香港好似你乜都唔做都會有種莫名既壓力
令你喘不過氣

我一離開香港個人就舒服晒
就算係bkk,人又多,車又多,都冇係香港咁辛苦
有左病肥左有肚腩
而家又失業

啲精神科藥全部都食肥人
我之前食remeron 半年,肥左20磅
On99 後來停左先瘦返小小 好sad

我食舊個隻血清都肥左十幾磅, 而家轉左加做返運動, 就比幾年前肥十磅到
見你地話會食藥食到肥左 係因為胃口大左定隻藥致肥?

副作用多, 但當然如果你心情好左食多左野又會易肥, 兩樣加埋就肥好多, 不過一隻血清又唔會太勁, 多數幾隻藥加埋就毒好多

同埋唔使過份擔心, 你覺得影響到太多, 真係痴肥咁, 你可以同醫生講有無同類型其他藥可以轉, 有d 人食完唔會, 有d 人會好肥, 有咩同醫生講就得, 而家好多款藥, 唔一定食死一隻
琴日最後無去到⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞