召集所有精神病情緒病患者(6)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
岩岩琴晚同幾個中同出去飲野
其中一個話佢老婆都中左depression
有睇醫生
我個中同因爲咁同佢老婆搬左入屯門藍地住
之後好左好多

我住屯門都有病

你係咪住vcity附近

唔可以長期係咁
個人會無競爭力
但我又諗唔到可以點

我通常搵d目標比自己

我都有寫到目標比自己跟住做, 其實好無聊既野, 但心理治療師話小事都好, 你keep 到做已經係好成功, 因為真係好難

我自己有好多燒錢玩意
果d玩意係幫到我冇咁depress
所以要不斷做野先可以support到d燒錢玩意

我都有玩玩具, 我份工都係賣燒錢野

玩具都可以買完放係度

我果d消耗完就冇

我買到無位放, 有一排係病態, 買到狂簽卡

我都冇,放晒係公司
有睇醫生
之後好左好多

我住屯門都有病

你係咪住vcity附近

唔係, 窮撚
有睇醫生
之後好左好多

我住屯門都有病

你係咪住vcity附近

唔係, 窮撚

有睇醫生
之後好左好多

我住屯門都有病

你係咪住vcity附近

唔係, 窮撚

藍地神地方黎
我都好想住

點解神

好似好荒蕪

我通常搵d目標比自己

我都有寫到目標比自己跟住做, 其實好無聊既野, 但心理治療師話小事都好, 你keep 到做已經係好成功, 因為真係好難

我自己有好多燒錢玩意

玩具都可以買完放係度

我果d消耗完就冇

我都冇,放晒係公司

我都喺,已家差緊財仔30萬

我自己有好多燒錢玩意

玩具都可以買完放係度

我果d消耗完就冇

我都冇,放晒係公司

我買d野要靠朋友買,所以下下現金找

我自己有好多燒錢玩意

玩具都可以買完放係度

我果d消耗完就冇

我都冇,放晒係公司

我買d野要靠朋友買,所以下下現金找

而家每個月還$10000
扣埋MPF,一個月得$2800用
交唔到家用,日日俾屋企人話

我自己有好多燒錢玩意

玩具都可以買完放係度

我果d消耗完就冇

我都冇,放晒係公司

典型bipolar

我通常搵d目標比自己

我既話係返工

你得既, 你睇你平時講野反應幾快 唔好做太chur 就得

講真... 我由細到大成日俾人讚醒目仔
但係而家...
btw樓主bb讚我好開心

拎返d 信心返黎, 你都好似搵左工啦?

有呀
見一份就掂左

不過唔想做
廢鳩黎

做左先算, 比機會自己
食完藥好攰
今日無食藥都好攰

其實你發作緊, 食同唔食都會唔舒服, 其實係要等你控制到個病, 自然會精神返

我今日無食到個咩血清藥
但都好暈好攰
但無咁易作嘔
食完藥好攰
今日無食藥都好攰

其實你發作緊, 食同唔食都會唔舒服, 其實係要等你控制到個病, 自然會精神返

我今日無食到個咩血清藥
但都好暈好攰
但無咁易作嘔

食下唔食下係最差
一開頭辛苦但都頂住先
真係唔得先轉藥

但我真係好辛苦一直想嘔
另一半發作嘅時候,隨左陪伴同體諒之外仲有咩可以做
食完藥好攰
今日無食藥都好攰

我今日無食到個咩血清藥
但都好暈好攰
但無咁易作嘔

血清素唔可以立亂停架, 反而訓覺藥就唔怕
呢兩日緊張指數高左

我琴日都突然IBS 發作左
食完藥好攰
今日無食藥都好攰

我今日無食到個咩血清藥
但都好暈好攰
但無咁易作嘔

啱啱食返
食完藥好攰
今日無食藥都好攰

我今日無食到個咩血清藥
但都好暈好攰
但無咁易作嘔

啱啱食返

係呀, 要聽話, 血清素突然停會有自殺行為, 嚴重既話, 唔可以突然停
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞