召集所有精神病情緒病患者(6)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
其實識上連登已經好好
其實識上連登已經好好

我幾星期前先知有呢個PO

其實如果真係頂唔順 入院係咪一個好既選擇
其實識上連登已經好好

我一星期前先做到會員

雖然我覺得有d廢話

但其實大家有冇深究過自己個病點樣形成?
雖然我覺得有d廢話

驚恐症係顯而易見的
個個都係咁

唔明
係撞過d野有陰影?

雖然我覺得有d廢話

揾唔到原因 又冇乜特別野發生過 但就搞到要生要死咁

你得既 加油
今日突然有個感覺, 係好強烈, 覺得有野控制住我個腦咁, 想發作但又唔係發作, 好似感覺到藥物控制住我0既感覺, 以前唔會, 以前一係發作, 一係就好舒服覺得自己完全無病...

自從食藥以黎我都周不時有d唔識形容既感覺

我都覺 有時都唔知係心理作用定藥效

應該兩樣都有
其實識上連登已經好好

已經做緊carry post個個

唔好咁講, 平凡巴先係
雖然我覺得有d廢話

CP有講返我係點形成, 我係細個屋企環境形成左自己呢個性格, 但大個左, 因為阿媽CANCER觸發左出黎
雖然我覺得有d廢話

CP有講返我係點形成, 我係細個屋企環境形成左自己呢個性格, 但大個左, 因為阿媽CANCER觸發左出黎

咁呢d陰影性嘅影像又真係好難忘記嘅...
雖然我覺得有d廢話

一路唔同嘅問題積埋積埋?
雖然我覺得有d廢話

所以其實我心結係解開左, 只係我仲未練習好可以自己應付抗壓0既能力, CP都有講唔使再去見佢咁密, 話減藥個D易發作0既時間先去搵佢
雖然我覺得有d廢話

其實如果後天0既, 一定係有0的原因, 可能係潛意識, 我都係睇左CP先知自己咩事, 我一路唔知原來自己細個諗法已經有問題, 到自己病左幾年先知
雖然我覺得有d廢話

所以其實我心結係解開左, 只係我仲未練習好可以自己應付抗壓0既能力, CP都有講唔使再去見佢咁密, 話減藥個D易發作0既時間先去搵佢

抗壓力真係好重要
某程度上係訓練個eq
雖然我覺得有d廢話

其實如果後天0既, 一定係有0的原因, 可能係潛意識, 我都係睇左CP先知自己咩事, 我一路唔知原來自己細個諗法已經有問題, 到自己病左幾年先知

會有先天?
我因為知道係咩原因,所以我控制到,先會係輕微
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞