召集所有精神病情緒病患者(6)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike

食左七年肥左唔少
不過有段時間無野做都成日食宵夜

我又無乜點肥喎

個人唔開心食野無節制

呢個真
呢幾日好頹,明明減緊肥
但食d好邪惡嘅野

我唔開心就會唔食野
是否唔正常

個個人唔同嘅
不過呢排唔多想食早餐

有情緒問題做乜都差撚過人

其實好影響我工作,呢個星期都唔係點做到野
平凡少女食緊咩藥

食好少,deanit +ssri

我又無乜點肥喎

個人唔開心食野無節制

呢個真
呢幾日好頹,明明減緊肥
但食d好邪惡嘅野

我唔開心就會唔食野
是否唔正常

個個人唔同嘅
不過呢排唔多想食早餐

本身集中力低,加埋焦慮真係乜都做唔到

其實好大獲
我本身份工有時需要高度集中力
呢排都唔敢做果d野住
大家下次去覆診偷拍下有咩靚女得唔得

生得基因咁好,有精神病都唔怕啦

發生係靚女身上的不幸係故事,係經歷,係歷煉,成為一個有故事的美女

你係咪正常人黎, 你如果體會過呢個病應該講唔出呢d 野
平凡少女食緊咩藥

差唔多
但做野都係爭咁d

係差好遠,盡量唔同人比較
都唔知搵唔搵到簡單對少d人既工作
焦慮症發會唔食野, 加上我係IBS, 發作得一食野就痾, 有胃口都唔會想食囉
平凡少女食緊咩藥

差唔多
但做野都係爭咁d

我都係食呢兩樣, 又唔覺無精神, 可能慣左, 唔知精神係點, 覺得而家咁係正常
平凡少女食緊咩藥

差唔多
但做野都係爭咁d

我都係食呢兩樣, 又唔覺無精神, 可能慣左, 唔知精神係點, 覺得而家咁係正常

唔係藥問題,係我既問題

呢個真
呢幾日好頹,明明減緊肥
但食d好邪惡嘅野

我唔開心就會唔食野
是否唔正常

個個人唔同嘅
不過呢排唔多想食早餐

其實好大獲
呢排都唔敢做果d野住

唔可以長期係咁
個人會無競爭力
但我又諗唔到可以點

我通常搵d目標比自己
呢排仲要狂生飛滋,搞到冇晒心機

我唔開心就會唔食野
是否唔正常

個個人唔同嘅
不過呢排唔多想食早餐

其實好大獲
呢排都唔敢做果d野住

唔可以長期係咁
個人會無競爭力
但我又諗唔到可以點

我通常搵d目標比自己

我都有寫到目標比自己跟住做, 其實好無聊既野, 但心理治療師話小事都好, 你keep 到做已經係好成功, 因為真係好難

個個人唔同嘅
不過呢排唔多想食早餐

其實好大獲
呢排都唔敢做果d野住

唔可以長期係咁
個人會無競爭力
但我又諗唔到可以點

我通常搵d目標比自己

我都有寫到目標比自己跟住做, 其實好無聊既野, 但心理治療師話小事都好, 你keep 到做已經係好成功, 因為真係好難

我自己有好多燒錢玩意
果d玩意係幫到我冇咁depress
所以要不斷做野先可以support到d燒錢玩意

其實好大獲
呢排都唔敢做果d野住

唔可以長期係咁
個人會無競爭力
但我又諗唔到可以點

我通常搵d目標比自己

我既話係返工

你得既, 你睇你平時講野反應幾快 唔好做太chur 就得

其實好大獲
呢排都唔敢做果d野住

唔可以長期係咁
個人會無競爭力
但我又諗唔到可以點

我通常搵d目標比自己

我自己有好多燒錢玩意

我都有玩玩具, 我份工都係賣燒錢野

其實好大獲
呢排都唔敢做果d野住

唔可以長期係咁
個人會無競爭力
但我又諗唔到可以點

我通常搵d目標比自己

我自己有好多燒錢玩意

玩具都可以買完放係度

我果d消耗完就冇
岩岩琴晚同幾個中同出去飲野
其中一個話佢老婆都中左depression
有睇醫生
我個中同因爲咁同佢老婆搬左入屯門藍地住
之後好左好多

其實好大獲
呢排都唔敢做果d野住

唔可以長期係咁
個人會無競爭力
但我又諗唔到可以點

我通常搵d目標比自己

我既話係返工

你得既, 你睇你平時講野反應幾快 唔好做太chur 就得

講真... 我由細到大成日俾人讚醒目仔
但係而家...
btw樓主bb讚我好開心

拎返d 信心返黎, 你都好似搵左工啦?
岩岩琴晚同幾個中同出去飲野
其中一個話佢老婆都中左depression
有睇醫生
我個中同因爲咁同佢老婆搬左入屯門藍地住
之後好左好多

我住屯門都有病

其實好大獲
呢排都唔敢做果d野住

唔可以長期係咁
個人會無競爭力
但我又諗唔到可以點

我通常搵d目標比自己

我自己有好多燒錢玩意

玩具都可以買完放係度

我果d消耗完就冇

我買到無位放, 有一排係病態, 買到狂簽卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞