召集所有精神病情緒病患者(6)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
屌你醞釀左幾日
啱啱終於驚恐發作左

即係食左鎮仔啦?

半粒
應該2017都未試過發得咁勁
平時都係震震下咁就無事

我之前一路唔知可以食半粒, 仲次次都食一粒, 返緊工眼訓到死, 醫生話下次發作可以半粒, 唔得先再食多半, 有時我唔係發得好勁, 過左個下就無事

你個d是咪驚恐發作
驚恐發作應該野都做唔到
成日人定左格好似中風咁架喎

試過1,2次驚恐發, 有人同我講野好難先應到, 野都唔想講, 要即刻沖去拎藥食, 但我好少咁樣發, 其餘多數係焦慮發作, 呼吸困難, 個腦好亂, 不過要正常返都係要鎮仔, 唔係會連訓覺都訓唔到, 其實我唔肯定個1,2次係咪叫做驚恐發作, 但係最辛苦有1,2次係咁, 老闆問我點淨係識答無事無事, 其實唔係

聽你形容似係

不過我係好少, 9成都只係IBS令到焦慮發作, 但一黎料就好耐, 無驚恐個下咁勁, 但長好多, 可以3,4日都未正常返

屌你醞釀左幾日
啱啱終於驚恐發作左

即係食左鎮仔啦?

半粒
平時都係震震下咁就無事

我之前一路唔知可以食半粒, 仲次次都食一粒, 返緊工眼訓到死, 醫生話下次發作可以半粒, 唔得先再食多半, 有時我唔係發得好勁, 過左個下就無事

你個d是咪驚恐發作
驚恐發作應該野都做唔到

試過1,2次驚恐發, 有人同我講野好難先應到, 野都唔想講, 要即刻沖去拎藥食, 但我好少咁樣發, 其餘多數係焦慮發作, 呼吸困難, 個腦好亂, 不過要正常返都係要鎮仔, 唔係會連訓覺都訓唔到, 其實我唔肯定個1,2次係咪叫做驚恐發作, 但係最辛苦有1,2次係咁, 老闆問我點淨係識答無事無事, 其實唔係

聽你形容似係

直頭好似附近有聲都直插心臟咁
講唔到野郁唔到
個腦會諗自己係咪就死

我又未諗到係咪會死, 但會諗係咪一路都係呢個狀況唔會好, 好無助, 但真係個刻講唔到野, 試過個刻仲要收錢, 我好辛苦先做到找錢個動作...食左藥都半個鐘先舒服0的, 之後過左就極度眼訓, 成身好似比人打完咁, 最近個次就係加藥前發作, 所以醫生先叫我再較下藥咋

半粒
平時都係震震下咁就無事

你個d是咪驚恐發作
驚恐發作應該野都做唔到

聽你形容似係

講唔到野郁唔到
個腦會諗自己係咪就死

我又未諗到係咪會死, 但會諗係咪一路都係呢個狀況唔會好, 好無助, 但真係個刻講唔到野, 試過個刻仲要收錢, 我好辛苦先做到找錢個動作...食左藥都半個鐘先舒服0的, 之後過左就極度眼訓, 成身好似比人打完咁, 最近個次就係加藥前發作, 所以醫生先叫我再較下藥咋

我嚴重個時每日都發作
所以你明點解我做左兩年廢青

我上次發作完第2日都無返, 我食完鎮仔個心定返, 但個人體力好似通完頂咁

咁你呢兩日乖乖地, 比你男友陪住你都好, 雖然你可能會發下癲, 但起碼有人睇住你安全0的
又係時候食藥訓 如果訓到既話
各位撐住
係咪食藥都好唔到?
點解你地好似食藥都發作
又係時候食藥訓 如果訓到既話

我都食左藥去訓啦
條腰好痛
係咪食藥都好唔到?
點解你地好似食藥都發作

會好好多, 我頭先講緊係我呢4,5年入面發生過0既事, 有時好返個排成年都無發作, 但你唔好理佢就只會仲勁, 其實好多人好得返, 但佢地無入呢個PO者

你個d是咪驚恐發作
驚恐發作應該野都做唔到

聽你形容似係

講唔到野郁唔到
個腦會諗自己係咪就死

我嚴重個時每日都發作
所以你明點解我做左兩年廢青

我上次發作完第2日都無返, 我食完鎮仔個心定返, 但個人體力好似通完頂咁

係架
用勁多體力
成日係咁真係唔想做人
唔係CP既話我應該仲係每星期發作

CP係政府個D?私家好貴
係咪食藥都好唔到?
點解你地好似食藥都發作

根據醫生講法
食藥只係幫手控制個病情
等情緒唔好兩邊fing得咁勁
最重要都係靠自己

有啲藥自己停會好容易復發
所以記得乖乖地食藥
係咪食藥都好唔到?
點解你地好似食藥都發作

根據醫生講法
食藥只係幫手控制個病情
等情緒唔好兩邊fing得咁勁
最重要都係靠自己

有啲藥自己停會好容易復發
所以記得乖乖地食藥

係, 大部份精神科藥停藥都要慢慢, 由原先份量慢慢減半, 再食一排先可以停, 自己亂停會發作得仲嚴重過之前
迷幻
迷幻

絲打係咪又唔聽話?

你成日諗住0的藥過左就訓唔到, 咁一定醒, 訓唔到就起身, 睇下劇, 晏0的再訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞