召集所有精神病情緒病患者(6)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
今日耳水唔平衡, 好暈

中醫角度,頭暈係唔夠血

中咩醫吖 耳水唔平衡關血乜事

唔同角度姐
西醫一頭暈就話你耳水唔平衡
中醫一頭暈就話你唔夠血

其實有時係血壓低

耳水唔平衡個隻暈同唔夠血唔同, 耳水唔平衡係合埋眼都會不停轉, 但去到某個位會無咁暈, 所以個人要好定, 唔夠血個d 係無力虛個d 暈

暈都分到咁仔細
一暈我就稔唔到野

有架, 睇醫生佢斷你症會問你點樣暈, 又會搵電筒照你眼, 如果跟住fing 會轉就係耳水唔平衡
今日耳水唔平衡, 好暈

中醫角度,頭暈係唔夠血

中咩醫吖 耳水唔平衡關血乜事

唔同角度姐
西醫一頭暈就話你耳水唔平衡
中醫一頭暈就話你唔夠血

其實有時係血壓低

耳水唔平衡個隻暈同唔夠血唔同, 耳水唔平衡係合埋眼都會不停轉, 但去到某個位會無咁暈, 所以個人要好定, 唔夠血個d 係無力虛個d 暈

暈都分到咁仔細
一暈我就稔唔到野

有架, 睇醫生佢斷你症會問你點樣暈, 又會搵電筒照你眼, 如果跟住fing 會轉就係耳水唔平衡

我學生時代成日頭暈
d醫生冇問得咁仔細

我死牛一面頸,決心與世界對抗。但其實我知道,到最後我好大機會會輸得一敗塗地。

我知道,呢個世界已經夠多典型的成功人士,多我一個唔多,更何況太多人做既野競爭大,唔岩我呢啲標奇立異既撚屌。

各位加油,做自己先會快樂,但亦可能會好孤獨,不過唔緊要,好既野終有一日會被發現。

堅持自己嘅道,不斷努力

即係想做咩

我都想知
我死牛一面頸,決心與世界對抗。但其實我知道,到最後我好大機會會輸得一敗塗地。

我知道,呢個世界已經夠多典型的成功人士,多我一個唔多,更何況太多人做既野競爭大,唔岩我呢啲標奇立異既撚屌。

各位加油,做自己先會快樂,但亦可能會好孤獨,不過唔緊要,好既野終有一日會被發現。

堅持自己嘅道,不斷努力

我以前都成日咁諗

堅持自己嘅道,不斷努力

即係想做咩

我都想知

做傻仔
搵唔到食, 渣兜既職業

不過做咩都好, 都要俾心機
一係唔做, 一做就要盡力做好, 做得比其他人好

You Only Live Once

係工作入面搵到意義就好
支持你

堅持自己嘅道,不斷努力

即係想做咩

我都想知

做傻仔
搵唔到食, 渣兜既職業

係工作入面搵到意義就好
支持你

我而家都係為興趣而做, 錢係搵少但開心

堅持自己嘅道,不斷努力

即係想做咩

我都想知

做傻仔
搵唔到食, 渣兜既職業

係工作入面搵到意義就好
支持你

我而家都係為興趣而做, 錢係搵少但開心

我既興趣係搵錢

我唔係唔想, 但個人唔受得壓力大0既工
其實係香港,你唔搏都係輸,搏一搏都冇咩所謂啦

終於放假

終於放假

早晨
考完個試 終於知道自己既限制喺邊 識有乜用 都寫唔到

終於放假

早晨

加左同配左其他藥食, 下星期再覆診, 又貴到HIHI

終於放假

早晨

點解轉藥既? Side effects好勁/冇用?
唔可以去返家庭醫生度配?

終於放假

早晨

因為早排成日發作, 同兩邊傾左, 較好左藥先返家庭醫生到, 所以都要睇幾次專科, 專科齊藥D, 家庭醫生都同意我比專科較一較藥先
我覺得自己已經好返晒
我覺得自己已經好返晒

0的藥有效啦?

終於放假

早晨

因為早排成日發作, 同兩邊傾左, 較好左藥先返家庭醫生到, 所以都要睇幾次專科, 專科齊藥D, 家庭醫生都同意我比專科較一較藥先
[quote]早
終於放假

早晨

頂撳錯制 咁你而家食緊覺得點 見你尋日好似話有d發作(?)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞