召集所有精神病情緒病患者(6)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
想問下...
如果我已經失左眠3個月..
做咩都無心機
覺得自己好無用
有時會諗點樣死法好啲
用指甲掐到自己痛會舒服啲
會突然想喊

係咪都要去睇...

情況一樣,忍左一個月多啲情緒失控太嚴重就去左睇
呢一星期都返到學
想問下...
如果我已經失左眠3個月..
做咩都無心機
覺得自己好無用
有時會諗點樣死法好啲
用指甲掐到自己痛會舒服啲
會突然想喊

係咪都要去睇...

都係個句, 我會提議睇左心理治療先, 佢地會幫你判斷你需唔需要睇精神科, 如果你即刻去睇專科佢地只會提議你食藥, 當然藥物係最有效, 但我覺得辦法未必得一個

可以睇邊個...

今朝搭搭下車好想喊
等地鐵突然諗如果我個一刻行落去路軌會發生啲咩事,我嘅身體會變成點
事後又會因為自己咁樣諗過覺得好恐慌,個心跳得好快

你想睇cp 定醫生, 你預既筆直又幾多, 因為私家既cp 同醫生你預過千睇一次, 如果好急又無咁多錢可以睇家庭醫生先, 佢地會有鎮靜劑比你短期食住先

唔想食藥住..

咁睇心理治療先, 上網搵再約就ok, 如果要推介你問問呢度巴絲, 應該有介紹, 因為我睇果個就移民, 唔介紹比你啦
呢幾日開心返,有負面情緒可以控制到
係咪好返啦?
但失眠問題都仲有
係咪好返啦?
但失眠問題都仲有

長期作戰黎, 因為你食既血清素開始有效, 但一唔食就會番發, 所以照keep 住食血清, 鎮仔就自己睇情況食
係咪好返啦?
但失眠問題都仲有

長期作戰黎, 因為你食既血清素開始有效, 但一唔食就會番發, 所以照keep 住食血清, 鎮仔就自己睇情況食

琴晚無食安眠藥又訓唔到
但今日返到學好開心
連續兩星期嘅星期五無返過學
今日忙到好頭痛
我屌你老母屌你老婆屌你老味!!
其實有病食左藥個腦係咪已經壞左,唔食一定唔得。我就算依家心情穩定個身體都係有唔少軀體不適解釋唔到
係咪好返啦?
但失眠問題都仲有

琴晚無食安眠藥又訓唔到
但今日返到學好開心
連續兩星期嘅星期五無返過學

失眠血清幫唔曬, 但至少幫到你少左焦慮同抑鬱
我屌你老母屌你老婆屌你老味!!

屌撚柒晒全世界人類
其實有病食左藥個腦係咪已經壞左,唔食一定唔得。我就算依家心情穩定個身體都係有唔少軀體不適解釋唔到

X2,啲藥好傷 好想死

又唔一定, 身邊有人食左4年藥而家好返

成日唔係頭暈就頭痛,唔係作嘔就胃漲
成個人又攰又無力,永遠有份不適感
真係好難頂 唉我成日都覺得我人生已完
我一出現啲人就走晒
我又有強烈自x念頭

成日唔係頭暈就頭痛,唔係作嘔就胃漲
成個人又攰又無力,永遠有份不適感
真係好難頂 唉我成日都覺得我人生已完

由細到大都係成日頭暈頭痛同胃漲
我一出現啲人就走晒

我部ip最近好lag呀
覆得慢呀
我又有強烈自x念頭

絲打打算點死?
我諗過好多方法,但都覺好痛
我一出現啲人就走晒

我返左貨

小心自爆
絲打有咩係到鳩up下啦
呢幾日幾正能量,好想分啲比你
絲打有咩係到鳩up下啦
呢幾日幾正能量,好想分啲比你

你之前食得太多負能量
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞