[Sony/罪大滔天]相機用家討論區(6) 開心share 四圍影相

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
黎緊想去西藏 係咪長焦距啱用多d
鴨記見到d副叉大陸無牌子$68蚊可以一次過叉兩粒信唔信得過定係買返powermart穩陣

其實想上sony網用coupon買成個星期都冇貨

即係38人仔kingma usb雙差淘寶貨

好似真係呢隻 有冇用過可唔可靠 佢話而家推介人買呢隻喎
鴨記見到d副叉大陸無牌子$68蚊可以一次過叉兩粒信唔信得過定係買返powermart穩陣

我有3隻。都係淘寶買
暫時冇壞,叉電都叉得幾快
想買支sel1670z
肥花二手重貴過二手水
支野唔再生產點定?發生咩事?

因為啲人接受唔到自己支鏡趺錢

我都諗住過一兩個月買
但見到呢排又好似起咗價咁
唔理水定二手
想請問各位,用緊a6500,有支24 1.8,想買支超廣,買1018定12 2.8好?淨景少拍,通常拍人帶景
想請問各位,用緊a6500,有支24 1.8,想買支超廣,買1018定12 2.8好?淨景少拍,通常拍人帶景

你影景係邊行邊snap,定係落腳架慢慢磨?
前者1018,後者touit 12
你話要人帶景,1018應該適合你

你影景係邊行邊snap,定係落腳架慢慢磨?
前者1018,後者touit 12
你話要人帶景,1018應該適合你

邊行邊snap

我有3隻。都係淘寶買

叉唔叉到正廠電?

我有3隻。都係淘寶買

叉唔叉到正廠電?

yes
用緊
http://m.ebay.com/itm/332282923224?_trkparms=aid=222007&algo=SIC.MBE&ao=1&asc=20161006002618&meid=e84bc2607b6a42c5b15c2e849e4e4d90&pid=100694&rk=12&rkt=50&sd=182588562642&_trksid=p2385738.c100694.m4598&_mwBanner=1

a6000 + Rikinon 呢隻鏡巴把們點評?
想用黎影日蝕 流星雨 同埋銀河時用 唔知啱唔啱洗

利申 新手

岩 但香港都有得買 唔洗去ebay
2470gm除左重之外,其實值唔值入。

唔想成日換鏡,想一機一鏡

值。
http://m.ebay.com/itm/332282923224?_trkparms=aid=222007&algo=SIC.MBE&ao=1&asc=20161006002618&meid=e84bc2607b6a42c5b15c2e849e4e4d90&pid=100694&rk=12&rkt=50&sd=182588562642&_trksid=p2385738.c100694.m4598&_mwBanner=1

a6000 + Rikinon 呢隻鏡巴把們點評?
想用黎影日蝕 流星雨 同埋銀河時用 唔知啱唔啱洗

利申 新手

岩 但香港都有得買 唔洗去ebay

即係三洋12/2咋嘛 

之前去旅行影落
而家上左A7Rii反而唔得閒影

我都想賣左兩支batis同支35/2.8 換2470GM
有冇人試過自己清潔cmos?

之前部相機放係袋
點知個蓋甩左出黎

拎新機出黎個時隻手指掂到個cmos

屌左一聲

有冇巴打試過自己清潔?
定係拎上去sony 到清好d?

有冇巴打有經驗sony 會收幾多錢

利申a7ii 6月中過左保

之前部相機放係袋
點知個蓋甩左出黎

機出黎個時隻手指掂到個cmos

屌左一聲

有冇巴打試過自己清潔?

用緊king ma 輕鬆

之前部相機放係袋
點知個蓋甩左出黎

屌左一聲

有冇巴打試過自己清潔?

你都係拎上去畀cs搞,順便續保吧啦 

我都想賣左兩支batis同支35/2.8 換2470GM

賣啦
2470GM 係最wide 時個散景我覺得靚過BATIS 25

之前部相機放係袋
點知個蓋甩左出黎

屌左一聲

有冇巴打試過自己清潔?

佢地裝完有得續保?

之前部相機放係袋
點知個蓋甩左出黎

屌左一聲

有冇巴打試過自己清潔?

佢地完有得續保?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞