女人生完仔其實係咪會當老公死左

1001 回覆
3580 Like 286 Dislike
因為樓主只係一件可以用黎同frd炫耀既物品
睇到都覺得好慘
「…又要我回應佢個仔」
佢個仔????
先生 乜個仔你無份嘅
都仲有炫耀嘅價值啊
抑鬱 剪開閪生仔
怕痛心理層面
有時真係睇返女人個人問題
樓主講個仔呀

個仔分分鐘都唔係樓主
睇番樓主之前d po
樓主好撚慘
不過鬼叫你簡個咁既女人
自己預左啦....
好明顯係 回應佢 個仔點樣點樣
A man who takes 6 months of parental leave ‘is a loser’, says Palantir founder and Thiel associate Joe Lonsdale

https://fortune-com.cdn.ampproject.org/c/s/fortune.com/2021/10/28/joe-lonsdale-parental-leave-six-months-loser-tweet-venture-capital/amp/
咁佢老豆冇呻話要離婚要盛wo
其實一個人係點好睇對方家教點樣
係會有好大影響
講得話老婆殘廢妹咁嘅話咁即係根本食米唔知米價
完全冇諗過將來打算要預備嘅嘢
就好似話俾你聽遲啲要考試都唔肯溫書掛住去玩
到考試嘅時候先嚟喊晒口咁
認同湊仔係真係辛苦嘅
但係樓主其實喺條女仲係女朋友嘅時候就應該好好觀察下
見到有唔對路嘅話其實唔應該同對方進一步升級關係
依家先來話咩走其實已經太遲樓主五思考亂咁行嘅話一陣兩仔乸真係輕身比社會發現嘅話社會責任真係屌死你
問題見到嘅話唔早啲解決係會越嚟越難解決
預防勝於治療
7,8 萬仲要睇下供緊層樓要比幾錢供
以連登既角度睇香港九成九人係冇生小朋友既資格
果1% 既人入面至少有一半冇養既資格
即係香港人只要生得仔都幾乎可以肯定係仆街
呢啲港女 你怕佢喊就咪娶啦
似返個男人

要離就離 你講得出口想離
其實仲點會有得挽救
樓主應該掛左J鎖 日日都冇得屌西
生完仔嘅女人通常都係咁
你仲要提離婚
都仲未計老豆老母應該要靚要高要聰明,基因完美
因為愛過就是完全
抵你柒頭皮啦 邊撚個叫你生呀? 你老婆渣撚住你條jer唔比你拎出黎咩?
窮人生仔為拎綜緩 公屋又可以拎大啲
仔女所有開支政府包曬 出身重有家用收
包賺冇蝕點解唔生
所以只有最窮同最有錢嘅人應該生?
夾生階層唔好搞?
以樓主既人工
請工人去照顧都好過養個大食懶同佢呀妹
至少慳番一半人工有突
見到依段野已經知你係臭閪

“可能你有嘢想呻 佢都有好多嘢想人聽佢講呢”
依句野調轉黎講都得架,你唔撚講?
點解唔可以互相體諒而係單方面遷就?依家樓主一講野就比人屌喎,你唔撚講下?

你比人屌唔係因為你幫女人,而係因為你既論點弱撚智
佢老母唔on9咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞