女人生完仔其實係咪會當老公死左

1001 回覆
3580 Like 286 Dislike
冇人生但比人泵爆
話佢無關心你,咁你有冇關心佢?
你連佢同你講個仔啲嘢都唔想理
仲要喺人哋全心湊仔時嗌離婚
你仲expect佢會想理你返工啲嘢?
點解樓主四月先仲諗緊買樓定讀書 年尾結婚
但係而家已經生左仔出黎 上個月去睇playgroup
但係睇落樓主又唔似假膠
做得男人
做得老公
做得老豆
就算點撚慘 點撚負能量
都要頂住呀

搵幾個老友 啤一啤去
呻兩野啦

加油
唔係你以為咁多香港人願意做奴隸咩
生左仔就身不由己
之前仲諗住要生兩個 而家仲生唔生
個BB 真係慘有你呢個老豆,自己都未照顧好自己就學人生B
起完底
冇計啦鬼叫你娶錯老婆
下世帶眼識人
叫你老婆出嚟做野再用佢份糧請兩個賓妹咪得囉
生仔係七殺,無得解決
兩位都見吓婚姻輔導好啲 咁搞法累鬥累遲早搞出人命
佢讀書應該係進修啫
起完底似係樓主係mo佢老婆初戀比人中出即飛落過仔
上手係mk地盤判頭喺bmw屌到佢有陰影
傻閪樓主都照娶既低質女人
人地講晒比佢知樓主都照娶怪得邊個
先下手為強,你死先。
樓主老婆 擺明係 貪玩但有幾分姿色又性事豪放的mk妹

樓主貪條女好仆,開發解鎖晒各種sex plays
條女貪樓主高人工可以養自己+自己妹妹+自己父母,自己唔返工做少奶奶,生埋仔就更加用血脈綁死樓主

樓主老婆做護士的,full time轉文職朝9晚5(減3成護士人工) /part-time返工再出幾千請個工人姐姐好過啦。不過mk妹大洗,又要樣樣用好晒,年年去中產旅行,又唔想自己辛苦要返工,大安旨意食樓主,搞到家庭月入90k 都入不敷出﹑家嘈屋閉

一手好牌打死爛局,預著人生經營RPG遊戲豬隊友,無得救
樓主衰鹹濕,自己攞來

--->佢老婆初戀比人中出即飛落過仔
上手係mk地盤判頭喺bmw屌到佢有陰影
樓主個件生左先性情大變都算
你個件未生就發癲 好意思講出嚟唔分手
其實好好奇你呢d人點解死都唔肯分手
然後半推半就生仔結婚禍害小朋友
係咪條件太差散左怕揾唔到下一條女
樓主仲要開po教人溝女 可惜溝錯人
真係就算另一半幾高人工 都唔好大安旨意要人養 冇自己錢就係多樣野煩
總之有啲傻西就中意blanket cut 女人生仔就一定係犧牲好偉大 生仔個女人冇份決定淨係關個男人事 中意用子宮黎玩情緒勒索都得
之前金宣虎個單咪又係咁
男人頂唔順想quit就係個男人仆街 依家咪想離婚囉又話唔得
如果嗰時已經知有左應該唔會諗出國讀master 而家仲要個個月儲唔到錢
你冇能力handle咪on9
[真女神]林泳淘大玩捆綁流出 個波彈下彈下
https://lih.kg/hMfiLS
女人無自己收入,係幾煩
幸唔幸福,要睇用錢上老公同奶奶有無說話俾人聽
不過,結婚後做主職主婦都唔係必然會婚姻不幸

只係樓主老婆明顯唔係正常人
結完婚要供養4大長老都正常,但要樓主養埋老婆個妹就奇撚怪,個妹唔返工唔讀書唔做家務,仲同樓主父妻住 家庭財政又大洗,高消費各種優質享受唔妥協

柒頭樓主實以為執到寶 諗住慳少少可以食m記又唔使買名牌
點知一結完婚就唔扮
依家鞭到啪啪聲
咁樣都唔識離婚 最好笑係諗自殺都唔諗離婚
做得醫生應該最清楚自殺方法 咁點解又上嚟問
搞到咁嘅地步就算離婚每個月要供樓又要俾最好嘅教育個仔 層樓如果有埋條女個名仲精彩
你呢世玩撚完喇 搵個閪女人嚟搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞