女人生完仔其實係咪會當老公死左

1001 回覆
3580 Like 286 Dislike
好過日嘈夜嘈啦
女人係咁喎
仔女第一
如果你想有返拍拖嘅感覺,唔好生囉
唔知呢度有幾多個人有細路
有生過仔既連登仔亦唔知有幾多個人係試過全程自己湊個B起碼湊足一個禮拜
湊仔呢件事本身真係痴撚線辛苦
若果請唔起工人做下家務 咁個呀媽仲辛苦
啲bb一喊起上黎你要高速思考佢喊乜鳩
再諗法子settle佢
通常話會幫手湊仔既男人係呢個毛聞就會塞番個仔比老婆
其實有幾多個真心係知湊仔既辛苦
係屋企湊仔同番一份24小時既工冇分別
樓主家下仲要叫離婚
一野掉低老婆呀b
真係仆街黎
我係你老婆我會想打撚柒死你
所以話冇咁嘅心力、能力照顧小朋友,又冇咁多錢請保母工人嘅話,就唔好生啦,害咗另一半,自己又唔開心,真係攞嚟搞
好彩你仲似返個人
天性嚟2隻雄性動物為咗爭奪1隻雌性而互相搏鬥, 而隻雌性就離遠食花生, 總之邊隻贏咗就跟佢去交配, 至於因為打輸咗而受傷/死亡嗰隻? wfc
有啲雌性直頭會喺交配完之後即場食咗隻雄性添
唔會
如果唔係邊個做工人同atm?
點知的
(純學術討論)有冇自殺又可以claim足保險既方法
https://lih.kg/2620391

岩呀!
一齊推到樓主自殺!
正,又死一個男人~
Yeah✌️

For 樓主,建議樓主去揾社工,上嚟呢度只會比成班閪女人屌,永遠得唔到幫助
7,8萬咪話好多
讀下國際學校 供下樓 比老婆買野
自己都唔知仲有無剩 兩下洗哂
抵喇 娶著個閪女人

恭喜晒 千祈唔好放返佢出黎
佢老婆未生之前每個月洗哂樓主份人工
唔計養兩老,果到至少四至五萬
依家多左個bb 唔知銀行會唔會負數
依家佢老婆仲慘過廉價勞工,咁都可以用閪嚟形容只可以話你唔俾人好過人哋都唔會俾你好過囉
7,8萬的確唔係多
但計返搵到依個數嘅勞動人口比例應該好細,就算淨係計有大專學歷以上嘅都少
其實生一個已經好係嘢,仲要生咁多個,樓主真係好睇得起自己
雖然仲未結婚 但係諗到陀b咁辛苦
首先頭三個月未陀穩個b同各種反應 e.g又嘔又食唔落野又頭暈
之後又要見住自己身材慢慢走樣 又有各種斑啊紋啊走曬出嚟 靚真係女人嘅生命黎架
跟住又要擔心個b發育得好唔好 到時生個陣會唔會有乜意外 雖然依家醫學好過以前好多 但係孕婦死係手術枱度仲係唔少見
雖然個b係兩公婆嘅 但係女人所承受嘅生理痛楚、後果、責任老實講都係女人大好多
同埋女人都係愛你先願意陀住你個b啫
有乜咪坐底講囉
然後居然為唔夠關心自己用離婚威脅
真係會瞬間心死加崩潰
佢舊post 自己老公搵90k一個月邊有女人會離婚,但樓主單方面離婚的話,搵咁多離婚贍養費都有排比
生完仔同入左邪教無分別,最恐怖成班圍埋互打飛機自己有幾偉大,老公係任意攞嚟出氣。無論你做幾多,佢心裏都係覺得你係零。
其實你老婆情緒已經有啲問題,呢個係你地嘅負面情緒互相影響下又唔體諒對方做成,繼而搞到你情緒低落
老土啲講,抽離下先,仲愛佢咪同佢傾下囉,唔傾,就無左個老婆同個仔架啦,佢屌你,咪同佢講係愛佢先同佢慢慢傾,最多傾完,好地地咪入房肉體上屌番佢囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞