女人生完仔其實係咪會當老公死左

1001 回覆
3580 Like 286 Dislike
公屋妹?
bb惡搞起身真係可以好L崩潰
老婆放負我係唔鍾意
但生左出黎係咁大家都無計
但做野唔開心有得揀架
成日搵個壓力爆煲既呻又唔轉工
唔係垃圾係咩
咁都唔識諗真係咪L做人老豆
生仔考牌必須盡快實行
我覺得都係睇屋企環境
如果好窮通常個女搵到個有小小錢既男人
女方全家都會想靠呢個女叫老公養哂全家
睇人嘅生活經歷嘅姐,無話公屋私樓嘅
係 所以唔關住公屋定私樓
係要睇個女方屋企本身係點 / 睇錢緊唔緊要
話就算死都唔會離 唔會放過我

厲鬼黎
建議起起樓主底 已經係聖人程度
碌上去睇下 唔識諗個個係佢老婆 唔好見係女人就幫左先ok?
即係有人生之前會同老公講
生完之後你就無撚用架啦, 垃圾有咩自己搞掂先返屋企, 我唔會關心你, 乜都你自己搞掂, 你OK先射入我度?
女人好叻將自己無限放大, 將人地既付出縮細
直頭似會著紅衫跳樓個隻 樓主小心
見到呢個POST大部分負皮都係負皮幫男人既post
發現呢度真係cls, 唔怪得香港女權當道

平時就男女平等, 生完就我有抑鬱你有咩資格講唔開心?
對方有情緒病已經好大個red flag要走人
同個情緒病人一齊搞到自己都成日情緒低落 佢哋成日好鍾意精神折磨同情緒勒索人
你真痴撚線,你都有個仔,點講得出口個仔送左比佢
如果要離,老閪都要爭返個仔嘅撫養權返黎,自己揍
趁去廁所有時間偷用手機覆下

首先我要澄清 係「回應佢 個仔」唔係「回應 佢個仔」
我絕對愛我個仔 甚至乎之前我提離婚既時候係話個仔最好係跟我

然後 其實我屋企無人煮飯 都係叫外賣/出去食多
一黎如果要佢去買菜又要諗又要準備又要煮真係搞唔掂
到時只會情緒更失控
至於家務都冇乜要做 掃地機器人 乾衣機我都有買
主要都係忙小朋友衫褲奶樽床尿片果d野 再加陪玩餵奶

請工人唔會考慮 一黎錢真係唔夠用 二黎佢信唔過工人
加油呀,遲啲睇下發展成點,再開post同大家分享下啦,大家麵關心你👍🏻👍🏻
個老公俾人朝日俾腦細屌, 夜晚俾老婆屌仲慘
給婚生仔從來都係最戇鳩 必輸嘅賭局
Ching有咩工咁荀,包日日做得開心,完全唔會有壓力?
介紹嚟聽吓
鍵盤戰士
日日上網屌人就得
點會有壓力
有壓力都係比佢屌個個
咪話要搵專業人士輔導 你覺得應該硬食?
而家唔係話樓主唔肯分擔 係條女唔尊重又唔肯關心另一半 你覺得無問題咪試吓咁對自己條女/仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞