女人生完仔其實係咪會當老公死左

1001 回覆
3580 Like 286 Dislike
唔知巴打有冇同自己現實中嘅朋友傾過
樓主個老婆就好似group project啲free rider 咁
咁大家對free rider有咩感受
咁大家就會知明白樓主咩感受
你起下底先啦
未生都已經唔係好脾氣就醒水啦
樓主交咗咁多智商稅你就咪豬咁蠢咁樣中個頭埋去啦,成個西女人棟喺度重唔咋咋淋同佢分手揀個好女人
而家鬧醒你好過你以後每日以淚洗面啊
Diu
個女人咁閪搵唔到佬已經對佢係好好嘅懲罰
其實10個人 有9個結左婚
都有呢d問題架啦 黎黎去去都係類似
樓主咁小問題就要上黎開post 又講離婚又成
男人老狗做你老婆都慘
其實不如諗下係未你自己都唔太適合婚姻?
講真 女人湊仔其實壓力都好大
唔係你地男人返工先有壓力囉
你好撚煩
某連登仔:點解唔睇開啲正能量啲
冇家用?
佢隨時連撫養權都唔想要
笑死 點解咁多紅字會員一睇完就被害妄想症上身 加埋閱讀理解唔合格 一睇完就當係自己老公咁屌鳩樓主
依家唔係話女性獨立自主男女平等架咩? 講到樓主付出勞力搵返黎啲錢就一文不值咁 明明呢個case係老婆情緒有問題無理取鬧 樓主又唔係冇負責任 一黎就話人以為搵錢就有付出咩? 搞到想自殺都俾你班傻西話佢唔體諒老婆 以前係美洲黑人奴隸都冇咁慘
仲有啲人講到離婚就係抛妻棄子十惡不赦 大佬 依家2022年都黎緊 人類都就黎上火星仲用緊啲咁撚過時既感情觀念
明明呢度絲打年齡層應該低啲 但真係以為自己上緊baby condom 同班成班弱智師奶對話
要照顧個初生B 已經可以令人黐線
每日仲要擔驚受怕你返屋企鳩噏,之後嗌離婚,真是陰鳩功 🙏🙏🙏
而家有講唔對等咩?家務湊仔唔係付出?而家係話樓主想人聽佢呻,但又唔想聽老婆呻。

利申:懷疑兩個都有情緒病,一齊搵專業人士幫手啦
正廢柴黎 ,自己試下湊個仔一個星期先 你自然就唔會咁多怨言
如果可以交曬俾老婆湊 你應該感激
呢啲女人換過個啦
呢個投資無回報
搵過件有潛力既貨好過
樓主一個人養8個
四大長老,無返工既老婆個妹
以前做醫護,3-7萬人工月月清
要去旅行飲飲食食嘅老婆
再加個仔讀貴價playgroup

平均一個人得萬1蚊,
分分鐘果萬幾蚊佢都無權用

你諗吓做醫生做到自己份糧少過做文員

唔係佢點會開post搵90k慘過搵9k
唔怪之得條女唔肯離婚
Know your place 啦你女人黎架喳
原來仲有個呀妹要靠人養,唔怪得死都唔肯離婚啦
唔岩咪換個第二個老婆囉 佢自殺姐 又唔係殺埋你

要兩公婆坐低傾
講哂出黎就好好多了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞