女人生完仔其實係咪會當老公死左

1001 回覆
3580 Like 286 Dislike
認真笑撚咗,你自己生育嘅決定大條道理要人受你氣咁,就係依啲想法搞到港女大撚哂咁
有機會係產後抑鬱
藝高人膽大
溝著件 lv 99 既極品
而家甩唔到身
對住醫生拍拖緊係要扮乖同可愛
等你落搭中出生仔之後就變返mk妹
所以我幾時都話,識女朋友,真係要讀書果陣識,起碼大家咁高咁大,熟個為人
做野之後先識既就有機會為錢,依家樓主中左伏,抵撚死
就升遲下十幾萬人工條女一樣吸血
離婚?咪離囉,個仔跟佢,人工就睇個官點判,折3-5成啦咁就一世,陰公到
小心你條女產後抑鬱

之前識條大陸女,
佢個好朋友生完
個老公可能又好似你咁撚樣唔嗲唔吊

之後有一日佢唔知係自己跳樓定攬埋個仔跳樓

的確有啲女人係雞係公廁

但唔係全天下女人都係咁

塊處女膜其實根本就係好似個封印一樣,
係一份契約

邊個屌左就要邊個負責

但現人根本無咩合約精神。

諗下當初點解要娶佢,
如果你真係諗唔到,
你都唔好刺激佢,顛既上黎,
老婆可以絕對有能力斬死個老公再自殺。

報紙都有賣啦,
佢最需要既係老公或親人既關心同埋關愛、陪伴。
巨嬰
聽落唔似啱啱先完
善用起底功能 睇下樓主屋企咩環境先
佢老婆0收入0儲蓄,樓主一個要養起自己頭家,養埋外父外母仲有老婆個殘廢阿妹
個老婆完全冇理過屋企經濟狀況又要去旅行又要大個仔讀勁貴嘅playgroup

淨係聽吓個老公呻已經咁撚大反應 don’t know do what

娶著佢呢啲蛀米蟲家庭先係喊十聲
Again 善用起底功能 睇下樓主屋企咩環境先
佢老婆0收入0儲蓄,樓主一個要養起自己頭家,養埋外父外母仲有老婆個殘廢阿妹
個老婆完全冇理過屋企經濟狀況又要去旅行又要大個仔讀勁貴嘅playgroup

淨係聽吓個老公呻已經咁撚大反應 don’t know do what

娶著佢呢啲蛀米蟲家庭先係喊十聲
咪就係,有手有腳又覺得返工輕鬆過湊仔,咪請個工人湊仔自己死去返工囉
遲下十幾萬 個仔又大左 支出又多咗
一係兩老家用減啲 唔好養個妹
Dllm。
其實佢係好撚慘 而家呢個情況係好難搞
智障唔好生仔
樓主話要離婚係有d mean
但你起下佢底睇吓佢屋企咩情況啦

善用起底功能 睇下樓主屋企咩環境先

樓主已經去到要討論自殺嗰個位
湊仔辛苦都好 點解唔可以體諒吓個老公
話說幾十年前係點?
點解d阿爺阿嫲祖先keep倒咁耐?
古人早生,無咁易產後抑鬱?

產後抑鬱發癲,個遺傳學優勢係乜呢
佢老婆話信唔過其他人湊
樓主 < 經濟 工作 老婆 壓力
老婆 < full time 24小時湊仔壓力
仔 < 聽住老豆老母嘈交
佢最慘係埋左個笑傲江湖嘅mk妹n手閪單
比條mk妹恰到狗咁,仲要養條臭閪陷家。
離婚又要比人分身家,比贍養費,
慘到仆街,無晒出路
搵吓心理諮詢?
覺得煩就果時咪撚中出人啦
閪就你屌 煩惱就要我地幫你諗
冇辦法 冇得回到過去
而家只能諗方法解決
我諗點都要睇左先
你廢就廢啦, 每個月十皮家用, 再請三個工人, 佢夠膽有意見就一拳打到佢鼻屎都飛埋出黎

做男人做到你有屋企都唔敢返, 正宗無撚用
建議你離la 你有離婚呢個念頭證明你遲早會實行
唔好曬大家時間 雖然唔知你想個b跟邊個
但係女人帶住個b好難搵佬 男人老狗就話姐
兩老都好似係啲狠角色 我係樓主真係自殺算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞