[Mac撚] 用家/買機集中討論(71) 門市walkin pickup有著落,cut單早享受

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
有乜miniled 電視
https://youtu.be/w-iDpKLsQig
16" Macbook袋底順暢玩GTA 5
係唔係痴線架
Samsung LG都有mini led tv
其實oled panel同mini led都係頂級panel其實都係最靚嘅panel
oled可以上到700nits唔算唔夠光喇
缺點嚟講
mini led就厚
oled有燒印
兩邊都互有缺點 暫時都未有一邊跑贏哂另一邊
20 fps 順暢?
啲model quality 都係normal
記得舊年有個Intel windows撚入嚟踩場屌M1冇嘢好吹奏
唔知佢今年有咩睇法
買晒易襯衫
唔知下年ipad pro細機放唔放埋mini led
不過講真我覺得個promotion好似冇咩明顯效果咁
點解要掉條parallels出嚟
掉都掉條crossover出嚟啦

https://youtu.be/koEpxafWLzE
睇咩source? Apple TV?
痴線咁都限購
想問下14吋 同 16吋個喇叭係唔係差好遠 ?
但比我想像中冇效果
iPhone起碼我睇得出有同冇
但macbook我完全睇唔到
睇個size應該都有一定程度嘅分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞