[Mac撚] 用家/買機集中討論(71) 門市walkin pickup有著落,cut單早享受

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
啲apps會唔會唔support
咁唔怪得你話推到啦
我有隻bayerdyanmic DT1990 聽日都可以試吓
你300ohm都夠我250無理由唔夠做
[我比較想知佢係咪有circuitry決定你插幾大阻先決定出幾多gain
部機唔貴,通常都係搞佢個set嘢貴
入部大力d既擴都唔差既
要夠力又夠壓又平平地發揮到極致就一時三刻諗唔到
不過唔係要隨身擴就易揀好多
正常都應該有
如果唔係推300ohm又咁大力,推隻耳機仔又咁大力
部耳機仔好快玩完
想問下部M1 MBA著機就黑screen應該點做
試咗叉住電開 control+cmd+power開都唔得
聽日就去輪佢先
暫時冇發現問題 你有冇咩apps特別想問 我有嘅話可以試吓
新os有無伏。。
我純粹想試下個手感就算
咁屋企聽大嘢多又好似唔係好值得投資落去
如果平平既地枱amp可以考慮下topping
隨身平平地應該係2手既a100
利申:好想試sony隻sa z1
Air M1 上咗12 第一感覺係開App 快咗
想問下我應唔應該長插差電?會唔會傷粒電。
因為我好耐以前部macbk插插下就倒水。
但又聽過人講如果粒電由100%跌到好低先插就會扣佢cycle, 減佢壽命
係完全無背光,定係有背光不過黑畫面?
有的話跟佢做:
https://support.apple.com/en-gb/HT210905
無可能要入safe mode
M1 Macs未過保,拎去天才bar可能仲穩陣
如果咁的話,macOS話唔埋有software toggle
咁對於某種出聲插法係有d用
Topping 唔差用緊隻d50s 做 dac 推 iloud mm
如果無貓都想入大嘢
好驚買完變貓抓板
性價比幾高,又無乜大燥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞