[Mac撚] 用家/買機集中討論(71) 門市walkin pickup有著落,cut單早享受

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
唔講以為免費
係呀肥妹一向係好好砌架
直到坐蓮嗰吓囉
好奇一問信用卡訂的話 , 係唔係出貨果日先開始扣數 ?
我覺得有排等,
來緊佢仲有iMac Pro 同 Mac Pro要出;
MacBook Air 而家仲咁Over power;
佢可以Hea住出都得
真,拎出去連15年13"我都覺得重重地
ft 好似無24core gpu
到e+都未知個100g差別係咩
唔該哂
自己打自己,慢慢打
好想佢出27吋有Mini LED + M1 Max既iMac
買電腦都要排隊,仲要唔係平
今次design大改+啲port返晒嚟+m1 pro
多人買都正常呢部機玩七八年都應該唔係問題
藍精靈話唔好扯,要向上或者向下黎掹走
又一城有個西裝大陸人買部28800
大把貨
即係512要留至少100-200gb先會有最好嘅performance? 本身諗住512加external ssd
你個concern位係咩呀?
512唔夠write read speed?
512唔夠storage?
點解空間音訊果度 not available
啱啱見到部air袋底5600 遲咗一步俾人留咗
唉⋯⋯ 好敗家
頭先經過apple store 即刻狗衝咗部袋底14"
最後cut左aos 14" 32Ram 24GPU 1TB
轉左依家去Pick up 16" 32Ram 32GPU 1TB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞