[又一單] 飛鵝山士多放養貓被人取走 其聲稱已向主人確認遭棄養 主人稱絕無此事

1001 回覆
457 Like 17 Dislike
人地3次都係俾異工/so called好心人捉
都係果句 隻貓係人地 人地會睇唔到隻貓鍾意點知活?
好心你d精神同推理力就用係現實正經野上面啦,推撚爆個post我有咩得著阿回post回到打仗咁又要講手段又盛

同埋你幾有趣,有食貓撚同你一齊屌埋一份就接受
人地合理提出質疑同你意見唔一致就起勢屌
你望下你自己先
唔好意思喎我媽唔會24小時困住我架喎
每日都會帶我出街玩增強免疫力架喎

定係你呀媽虐待狂呀
所以咪話so far最危咪呢班義工/你啲咁嘅人囉
貓同野豬習性一樣?
野豬有主人餵?
真心膠到你
你老母馴化你個陣都塞你係bb床十幾個月

自己講啲咩都未知弱智

人地隻貓3歲啦 青少年黎架啦
馬爻口吾刀
係佢哋心目中貓永遠都係bb仔
咁我希望俾啲異工捉嘅貓係真心快樂無壓力啦
阿門我就唔講啦 又尷尬又唔係耶撚
咁你報狗拉我未啫?我圖都有埋畀哂證據你都唔做嘢
好多單都係虐殺政府唔做野
捉到又輕輕放過
咁既香港都仲敢放養,只可以話好勇
sameto you,好心你都花d精神力同推理力係正經嘢上面啦,我屌你就係想睇下你個成日轉既高地企幾耐

你都望下自己先,其實佢po圖佢on9你認定佢係食貓撚咁你幫貓異工講嘢我屌貓異工一撚樣
合理地屌個貓異工同你意見唔一致就起勢屌,跟你口水尾
你個前提根本錯晒,上得連登做user就係想回就回,唔需要有乜動機手段,宮心計咩你要預設人地有高地有目的你咪慢慢預設,睇你亂鳩咁發癲都係種樂趣

屌你口中既貓異工重要過屌食貓撚,好既冇野駁
好在唔係話我啫見你回我最近食幾多貓好奇啫
食貓撚同貓異工一樣仆街,好過你口中屌食貓撚重要過會查家宅又隨時會搶貓偷貓既貓異工
其實你覺唔覺得on9
你同果啲覺得著得少布係引人犯罪嘅人有咩分別做錯嘅係啲人唔係動物喎唔係應該架強執法阻擋變態多過逼動物被困改變習性咩?咁樣其實同欺壓動物權益有咩分別姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞