[又一單] 飛鵝山士多放養貓被人取走 其聲稱已向主人確認遭棄養 主人稱絕無此事

1001 回覆
457 Like 17 Dislike
你話英短呢d由細到大無出過門口,仲要個物種本身冇咩野外生存能力就話唔多建議比佢通山跑
人地係依度有講錯野?你依啲叫撈埋啲無關係嘅野一齊講囉
錫果d就係常態,唔錫同賤待果d放養就係幸存者偏差謬誤?
得你先咁天真信條女8號波上飛鵝山玩
真,以前喺外國住宿有隻貓成日周圍R人畀罐頭佢,重要越食越嘴刁,去到後來平嘅牌子唔食要貴嘅先食。重要一開始餵佢食一罐就可以陪我瞓一晚,後來食飽就走咗去,串過馬撚
我果隻美短懷疑有豹豹基因

勁鍾意出門口 所以得閒會帶佢出去玩
你同個支持虐狗撚講要有動物警察喎,咁叫唔關事?唔好意思囉阻你同佢圍爐
你地依家係見到有人唔識放養就以為隻隻放養嘅待遇都好差

分清莊閒先啦你
有邊個諗住執隻貓返去養係唔會帶佢睇醫生check下先宜家係咪連帶去睇醫生都要講到咁撚偉大
好正,我都想有貓陪出街,我隻唐貓死都唔肯
佢有覆我動物警察咩?無嘅話我以上對話關你撚事
睇得出佢風向能力,玩到你唔想係個po繼續屌完咪下個po見
見到有人錫貓就以為隻隻放養貓都好幸福
分清楚莊閒先啦你
為左圍爐連虐狗撚都維護,係勁既blair姐
唐貓自細養係屋企嘅話多數都驚出門口

不過太驚就唔好了
你都識講求生本能 你唔屌d人圈養住馴化咗嘅動物因為佢哋缺乏足夠求生本能嘛
除非佢主人連d食物都唔比由得佢隻貓周街食垃圾啦
但我依加想講嘅係佢主人明知隻貓咁嗲 又比人誤捉過咁多次點解可以仲咁心安理得由佢周圍去
你唔識爬文就死返出去啦 依家邊個有謬誤先
講咁撚遠有閪用咩
依家就係一大堆人支持偷貓
仲要講咗無數個大話
人哋屋企教仔嗰套唔啱你心水
係咪又要拐咗佢去湊啊你老母閪
所以下次再捉就唔應該好似條女咁柒咁開po拎光環,天下貓貓把撚人都係咁講
我同上面位巴打分享新聞又關你撚事?衝出黎柒
佢係po外講啲咩關我撚事?係依個po佢係講啱野就係講啱野 你理解肥佬?定係呈分試都未考呀?
你同個支持虐狗撚講要有動物警察喎,咁叫唔關事?定其他人唔quote得?
唔好意思囉阻你同佢圍爐
你唔俾得人插嘴早講嘛
下次係留言度架個簽名叫人唔好回覆啦
你邏輯姐係每次討論前都要起咗底先好講野?

你自己打完有無笑你無笑應該啲狗都會吠
你做乜一巴巴車落自己塊面度
你唔俾得人插嘴早講嘛
下次係留言度架個簽名叫人唔好回覆啦
繼續慢慢同隻虐狗撚圍爐啦blair姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞