[又一單] 飛鵝山士多放養貓被人取走 其聲稱已向主人確認遭棄養 主人稱絕無此事

1001 回覆
457 Like 17 Dislike
所以話一開始就冇屌你,但你唔鍾意人地回你就早講,唔駛起晒鋼
人地係po度有話有聯絡返貓主咩?
我咪問緊你我邊度起鋼囉
駁你就係起鋼
eq低到
如果佢條片係放返入士多(仲有貨係地下),姐係一大班人上去人地士多度放貓而又冇聯絡主人?
所以我咪問,條女係呢個POST D人口中既「是但扔返隻貓上山」定係「還返比士多」?

定係提出疑問係貓異工?
有個dle左既po有講佢經人聯絡,但條女一直都話自己放上山,比人印象係冇通知貓主
所以依家貓主知道咗嗱?
好鍾意呢種外國理論
其實啲貓義工係咪當啲貓係弱智?
要一生困係百零呎地方先叫做對佢好?
所以你推測佢動機係想將隻貓據為己有,而唔係八號波見到想救貓
係知,因為係有人幫貓主講比條女知,條女知柒先改口風話還貓,但係d人就話放養唔好,話個女仔比人公審,但係公審件事係冇錯,因為佢由頭到尾都係想偷雞養埋野貓,係比人知左先話還
人地個fd上fb護航爆咗佢係突登揸車上去山上面唔係咁啱經過見到
見到了唔係果位網友上黎督爆佢我諗佢會更加理直氣壯
咁算唔算係
咁佢自己打出黎,洗鬼人推測,定你冇睇篇文就過黎護住條女,btw上面貓異工同公權力你係咪諗住唔覆?
義工為名
偷貓為實
係戇鳩煩膠啫
當人類都係住喺百幾呎樓嘅時候,你會唔會覺得自己活係理想世界?
點解咁多痴線既覺得貓一定係要人類困喺間屋度飼養嘅呢
又老屈人護住條女
認真覆你做乜鳩,上面講得好清楚冇事冇幹拎人隻貓係偷貓,都可以話護住條女
好撚仆街
咁你係撚咁駁完又駁???
其實唔明佢自己屋企又養唔到「屋企人會頂唔順」,隻貓主人冇棄養又點樣「冇得原放」
https://lihkg.com/thread/2699332/page/1
會唔會你仆街d?
你都幾精神分裂,講完d嘢推鳩哂話冇講又話人老屈?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞