[又一單] 飛鵝山士多放養貓被人取走 其聲稱已向主人確認遭棄養 主人稱絕無此事

1001 回覆
457 Like 17 Dislike
隻貓咁靚仔都可以話佢照顧得唔好唔愛貓
下次喺街見到條囡問佢有無出世紙,無嘅捉返屋企屌先
話佢比人棄養,我拎返屋企做性奴

佢地做得都太過份
偷貓賊不得好死

啲貓義工同貓撚真係戇撚鳩
人地放養就話人哋唔錫隻貓 都痴撚線
擺明唔怕陌生人又嗲就偷啦
唔計放養班契弟(本人唔太支持放養 始終有一定危險性)
通街都係流浪貓 但係班陷家產永遠唔會去捉嫁喎
永遠睇到d post唔係話救放養貓就係話救流浪貓bb 但係等左幾個鐘唔見老母
點撚解呀 會唔撚會次次都係咁呀你老母
係柒我會認
支持報警
佢block得啦
最尾係士多老闆嫌佢噪同咬細貓?
?上面條on9 先係幫撚住條女話個士多主人jm9唔識係個po 搵佢個件?
我reply錯cm sor巴打
個post del左
貓異工:吓 老人咁樣衰點打卡呃like啊

一開始話八號見到有隻好慘浪貓要救>有人提佢有人養>聲稱問過老細話棄,同黨走出黎話咁岩渣車經過見隻貓好慘(後尾自爆兩個本身識,同黨幫手接條女走同運貓)>有人問過老細話由頭到尾根本無話棄,條女發爛炸話自己照顧得更好,如果唔係棄養就應該老細聯絡佢講返件事,佢keep住先>有人話準備幫老細報警,條女聲稱會原地放回,但唔會聯絡老細
呢個好笑
個女仔話確認咗係棄養 跟住又叫人搵佢 如果你咁有把握係棄養 仲叫人搵你做咩姐

有cm就話上山搵咗老細,講明唔係棄養

邊個講大話?

如果e位女仔你有mon po嘅 好送返隻貓比人喇
講大話下攞走人地養開嘅寵物 有風險㗎 唔會比你贏到㗎
原地放回 勁賤,貓貓有咩事點算
好似有覆新post話會上返山 仲話其他人咁敏感
貓義工係咁樣出面偷貓既咩?我以為係收養出面既流浪貓,咁咪即係賊黎?
臭閪俾翻隻貓人啦你老母
你會唔會去捉金山啲馬騮
會唔會去郊野公園捉野豬
點解貓一定要有主人
點解唔係被困住既貓就一定要俾你捉走

你如果唔係曲的話,你一定係個自大又自私既仆街人類
前言不對後語仲怪人敏感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞