[又一單] 飛鵝山士多放養貓被人取走 其聲稱已向主人確認遭棄養 主人稱絕無此事

1001 回覆
457 Like 17 Dislike
你同果個blair係咪果d相同意見就膠化人都死攬
有人提出質疑就一撚定係帶風向果d黎?

我唔攬條女偷貓
但同時唔覺得救貓(如果真係八號波仲放隻貓出去)有問題
定係話人老屈你講野就已經等於駁左?
提出質疑 = 攬條女
提出「如果情況係xxx冇問題」=攬條女
重申左條女冇事冇幹拎人隻貓係偷貓 = 攬條女
咁痴人一定係好想跟人返屋企 佢好需要人照顧呀🥺

依家咪話有人同貓主聯絡咗8號波無放出黎囉 咁打風無放出黎走去偷貓同講大話有無問題呀
屌,咁你一開始就咪撚話人圍爐啦,推黎推去,講完又係等於冇講,個point拉到n咁遠又動物警察
啲貓係脆弱嗰日八號波全港既街貓死鳩哂啦!成撚日都話救 你唔好幻想力咁豐富啦
你都可以當人講到明係冇事冇幹係偷貓都當係攬條女啦
依啲諗法真係痴線
渡渡鳥都係因為太痴人先絕種

如果係街邊見到個小朋友痴人係咪又等於佢好需要人照顧
家陣係咁為駁而駁都唔撚知你有咩滿足感,係咪要我收皮唔撚覆你d野你就有最大滿足感?咁你個人都幾易滿足
隻動物冇置於險地 = 唔係救 = 比人偷
偷野有冇問題?問埋d廢話
咁條女自己一開始就講左佢係想收隻貓而偷貓啦咁你質疑個動機係咩呢?
關咩事,狙擊隻虐狗撚misamisa同條垃圾滿地花生唔撚得?
我前面重申左好多次我觀點你地自己無視打稻草人再塞字入我口咋
佢家陣係將個point.拉到去同你同一觀點咁你駁咩呢,個feel似
呢comment仲痴撚線
一句為隻貓好就可以隨隨便便係街到抱走隻貓
話你知你有幾自相矛盾
屌咁你又一開波個觀點又好撚似幫緊條女,咁你追擊行遠d啦,下個貓異工po又見撚到你係度追擊人啦屌
一樣啦,你個道德高地都係撚咁轉
上面有人貼返張圖我又唔覺得條女動機係咁直白喎
因為佢話「屋企人會頂唔順」姐係佢自己唔養得
但係佢口既「唔可以原地放回」又同「主人冇棄養」有衝突
質疑條女係救貓定偷貓好難理解?
定要同你地一齊圍爐屌條女先正路?所以咪話咁你地連登當一言堂算
小朋友又唔係貓, 話閪知佢死啦

班動物撚最鍾意就話人類係萬惡根源唔應該生架係世上
好撚似?
我回個blair講 misamisa係虐狗撚你已經話我帶風向
呢句野邊度「好撚似攬緊條女」?
救命同佢講野好似同緊果個分唔到pizza切8件定12件多啲果條女傾一樣咁煩

https://youtu.be/U2ST6uApZ7k
拉乜,由頭到尾我都一樣話有危險係救,冇危險係偷,自己追post啦被害妄想撚
還返隻貓俾人啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞