[又一單] 飛鵝山士多放養貓被人取走 其聲稱已向主人確認遭棄養 主人稱絕無此事

1001 回覆
457 Like 17 Dislike
因為佢俾異工見到囉
24小時唔出黎就唔係放養啦
咁野生你屌人偷貓做乜?
果然,比人捉到3次都係異工問題
冇人想知你點對你啲貓 依家就講緊條女 而隻貓就好明顯唔想被人困住
動物係野外生存係唔需要人嘅智商
你試吓斷外界支援同隻貓喺深山睇吓你生存到定佢生存到
你咁鍾意貓,滿地花生係度話自己食貓你又唔標籤下佢?
放養又唔絕育
係啫.咁事實唔係啊我鍾意屌咪屌囉
我post個兩張相就講緊條女同隻貓嘅 然後你覆我個兩張圖再同我講唔係講條女同隻貓
你打橫黎就真啦
我自己親身經歷就係無出過事囉

佢出去前餵飽咗就唔會亂食野
同埋出得去唔亂同佢剪指甲佢會識反抗過家貓好多唔認生

都係果句 唔係一句你認為有危險就要跟你果套
安知魚之樂
你唔比人地都當係?on99
你老母馴化你都係要24小時困你係房由你叫
你又知人地唔想留後代?
人地隻貓地盤範圍就係得咁細唔會走
郊外你同城市比?
咁你當我食啦好在唔係真
駁到冇野好駁就人身攻擊,懷疑次次對貓異工不利既po都係用同一方式去令人唔再討論件事係你慣常手段,推到個po1001完/冇人想同你繼續去質疑你個質疑為止,拿一陣間又話我屈你,塞d字入你口度架啦
先莫論香港適唔適合放養,大家心知肚明
就算係放養都要絕育是常識吧
又放養又唔絕育只可以講句多謝佢為製造更多流浪貓作出貢獻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞