[又一單] 飛鵝山士多放養貓被人取走 其聲稱已向主人確認遭棄養 主人稱絕無此事

1001 回覆
457 Like 17 Dislike
同埋用發癲呢d字眼係駁到冇咩point駁要自我感覺良好先用,btw條女偷完貓想扮冇嘢就算把啦
呢條柒頭滿地花生最鍾意彈出彈入
個個貓狗post都入去貼貓肉狗肉圖叫人食話好食
到人地起底狙擊佢又淆底話玩膠
係 old news
咁係「一樣仆街」定「好過」?
一樣仆街
點撚貓義工同狗義工可以爭咁撚遠
大家都係做同一樣嘢
屌你老母貓義工見貓就偷
有貓就賣
推高汁comment
男人做呢啲嘢實會俾人笑戇鳩
你依啲咪就係典型係制度內抗爭囉
與其揚湯止沸不如釜底抽薪啦
斬腳趾避沙蟲好咩?
睇到你一堆莫須有同陰謀論咋喎,唔係發癲係乜?
大家都上連登講到人地有心計有手段又盛,唔係發癲係乜?

本來就野生動物
你捉人入籠仲咁理直氣壯

成個海啲魚都係流浪魚好唔撚好啊
捉晒返嚟擺落海鮮酒家就最撚過癮啦下話
咁你想點㗎一時又話唔係講緊我一時又話我縮人哋個po討論緊係唔係偷貓 你又係咁屌我屈鳩我食貓
你覺得如果有嘅係好事
你唔係去爭取立法/實行措施從而令動物得到最大權益,而係去不斷退讓用鐵籠保護動物

你覺得係啱?
ching 當自己 batman?
隨隨便便可以執行公義?

問題你啲所謂「公義」
只係你自己鳩 up 嘅嘢
唔通我覺得女人應該扎腳
我又捉啲女人返屋企幫佢地扎腳咩
所以你唔係去爭取立法而係繼續困動物入籠

你個mindset好有問題

既然你撐立法 咁立完法你係咪會放返啲未馴化嘅動物先?
睇得通透
點解要保障動物?香港人自己都得唔到保障啊
唔好同batman比得唔得人地batman深明大義好多
痴撚線覺得無機會就唔去做
抵你做青蛙
都係一樣
普通法就係寧縱無枉
民主社會對條法例唔妥
咪推議案過議會爭取共識立法修例
有冇人記得以前黃忍事件?
2014年遊行都爭取唔到政府重視,點解仲可以寄望爭取立法?
30 幾隻貓算得係啲咩
大把重要法案都未過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞