[又一單] 飛鵝山士多放養貓被人取走 其聲稱已向主人確認遭棄養 主人稱絕無此事

1001 回覆
457 Like 17 Dislike
成日你地你地,你唔撚係都上緊連登咩?用連登但要企係個道德高地用連登,我係問你係個po出聲個動機呀屌,同埋你出聲個動機係追擊人既我都答撚左你啦btw睇你咁講你個動機又會隨時轉,好撚多人都質疑佢偷定救,面條女自己都用個po話左比你知,你要質疑就繼續慢慢質啦
完全認同
其實好多變態佬,仲要一車車支那人運落黎
今次仲要公開埋地點
你都未了解過貓主同山友點放養法睇下po先啦好嘛
笑死,上連登上到打仗咁?仲要講回post動機
我見撚到虐待動物既傻鳩就狙擊,見到有疑點想問咪問,要有動機?唔怪得你見人地講既野唔岩你聽,已經標籤人帶風向/ 企道德高地乜乜柒柒
????似係人地講嘢唔岩你聽多d你先走出黎?
一開始我回一句話條misamisa係虐待動物撚,你已經追鳩住我話我帶風向
我點知條女係咪傻傻哋鍾意偷完貓周圍同人?
原來問你係咪帶風向你就咁敏感架啦,咁我同你上面講既一樣,想問就問遮,問下你係咪帶風向又唔得呀?
隻貓有秘道24小時隨時出入屋
你唔係唔知貓習性呀嘛?

隻貓已經成咗年 你咪當佢傻先得架
你個仔成年會唔會用個籠困住佢由得佢大叫呀

好心好心就唔會大話琴大話啦
俾人督完講大話話人棄養又話自己咁啱經過但係佢個fd又話係突登車佢同隻貓架喎
好心得黎又想私吞隻貓囉

個八婆唔偷貓隻貓就唔會咁痛苦 隻貓唔痛苦佢就唔會開po 佢唔開po就唔會俾全世界人見到個location貓主同山友一直都低調照顧緊隻貓嘅就
你喜啦 你覺得困住叫幸福就幸福
又係到人身攻擊
直接話人係風向撚「標籤人」而家又變左「問」?
見到疑似立場唔同就起勢咁標籤人再打稻草人,仲要問人回post動機,戇鳩仔懷疑你同滿地花生同黨黎
你老豆老母圈養你?
其實你同misamisa係咪屎忽窿好痕成撚日搏屌?
你咪攞我比啦
隻貓成咗年架啦 定係你未成年呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞