Soundbar的決擇,求解答(8)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有冇巴打都係 Sony 送貨 ? 佢今日打黎約我收貨, 好煩喎, 要親身收貨, 如果唔係又要寫授權, 放座頭又話唔得, 罪大送貨係咪真係要跟足 ?
有沒人留意有一個叫Vizio band 係rtings 好高分,得美國賣,係咪真係得
睇美馬D留言好似有網絡安全問題
不過唔肯定堅唔堅
Surround其實單枝soundbar都唔差,sub就無比較無傷害,所以睇review多數都係叫人買sub先再買surround
係要,我叫我老婆收貨,要身份證副本同簽份嘢
唉屌,早知搵成哥訂算
預備定兩份野比佢拎走咪得,不過無wifi printer會煩啲,佢嗰份表格用email send比你,要print出黎
唔接ONLINE 咪得,都係接HDMI,
反而電壓問題先係考慮..
LG C1, 配Sonos Beam gen 2 定SAMSUNG Q950A好?
LG配samsung soundbar會有eARC出唔到PCM嘅問題, 你唔打機的話ok嘅
B094TLY3FQ
呢套係100-240v
最貴果套就唔知lu
有冇邊隻電腦soundbar高質又抵用
而家用緊bose companion 5用左10年
如果聽歌計 s216 定q700a 好?
聽歌唔好用soundbar
佢個問題係....你根本熄唔到個wifi connect
冇PCM其實差得遠唔遠?
打機的話ps5同xbox變左只可以出dolby digital 5.1 (dvd音質)
xsx出唔到game atmos
pc直頭出唔到surround sound
打機買得lg c1都係要hdmi2.1啦, 插soundbar無左
用hub
switch 呢
switch好似只出到PCM, 即係得2.0
不過switch插soundbar就出到surround sound啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞