Soundbar的決擇,求解答(8)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
追追下post先知JBL香港代理咁仆街
將chromecast國際版同大陸版溝埋一齊賣
大陸版仲要勁多問題
本身淨係對JBL有興趣
問題係大陸版比國際版多bugs
無知一問 yamaha yas-209個subwoof可唔可以橫放 想買但係打直擺驚唔夠位
行貨機 水貨咁用
又唔係特別平
Flash完分分鐘保養都冇埋
咁平左1000都可以啦,睇你要唔要重低音
Q800A 個sub 唔係 成set 咩?
後置就加硬啦
來問下巴打
齊頭5000係邊買?
用緊部電視發現無earc得arc
想問下如果ps5唔想得pcm雙聲道
係咪可以ps5 hdmi直插soundbar
再soundbar插電視
原來我部電視連optical out都冇
咁當我唔用google tv就咁睇電視果陣係咪唔會有聲出?
係, 除非set做output dolby digital/dts 5.1但會降音質
係, 得番電視自己出聲
而家電視用緊Samsung nu8000
有冇話soundbar最好買返同牌子?
定買啲啱心水就得
第一次接觸呢啲
電視. HDMI 有無ARC 回傳? 有就可以睇電視時回傳俾sound bar
PS4 最多得 7.1
大部份 時間得 5.1 都唔知有無
Set sound out Dolby /DTS bit stream 回傳都應該食到
冇呀
Q700A係啲拍賣網買人地啲贈品
9500S B字頭大行做緊2000
但上面Q800A+9500S都只係做緊5970,加小小喇
老爺機就換咗佢啦
間大行有得用八達通消費卷優惠 減多$50
麻煩巴打解決到Wi-Fi問題通知聲我先再買
我諗要等firmware update
哦XD
我誤會左係Q800A+9500S 5千搞掂
sorry~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞