Soundbar的決擇,求解答(8)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
收2手
我今日收到Sony a9, d 聲窒窒地,干擾好勁
暫時見到幾個香港user report都係一樣情況...不過之前係show room試又反而冇事
我一開始無事,之後再 re cal 多次就出事
八達通優惠卷減50
show room無咁多wifi干擾, 屋企鄰居d wifi同埋sony都叫你擺部router 1.5m遠離A9 box同喇叭
SONY野 所以新野都係買第2代穩陣D
啱啱拎開隻switch,開音質選項又好似無乜野
btw post76出片教setting,閂咗drc真係好聲咗https://youtu.be/xWo8TXfAGIc
師兄買左?
用落點呀?
有冇人 玩厭Sony A9 賣比我,我平啲幫你要
厭了,買間戲院玩4D仲正
有無巴打jbl9.1 hdmi in pc之後着唔到mon
Win10 detect有時怪怪地, boot下部機同mon試下
Btw soundbar按左hdmi in個制未
㩒左,本身用到,唔知hi左咩制就出事了
咁一係斷電, 一係㩒實soundbar上面power同source(最左同最右)黎reset
斷電即刻有畫面我試下reset得唔得先
想請教下,用Sony XR 55X90J電視,應該用邊個soundbar好?
無限budget咪ht-a9加sub, 成兩萬蚊
Q700A 聽歌用Standard mode
睇戲用surround mode
係咪應該咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞