Soundbar的決擇,求解答(8)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
我急用喺黃金買左
不過想知其實dune hd依種硬碟藍光機係咪仲好
直接食hard disk 既iso bdmv, 又有dolby vision vs10 engine, 又係咩格式都食到
依家比較多人玩既係ZIDOO, 不過我就不了, 第一大陸野, 第二冇NETFLIX official authentication 我自己用kodi好過
唔好太大期望,好似話啲線性畫面先明顯,即係應該動畫依啲我估,的確係好左,但電影感覺係推高左個清晰度對比度,但啲狗牙位走晒出黎,叫係多樣野玩囉
android 10對android tv黎講冇咩作為, skip都係正常, 隨時直上12 support 4k ui and vrr
用光纖線駁落電腦出唔出到atoms
如果我用laptop連電視播file
仲有冇需要買shield tv pro
唔駛, 我都係電腦插電視播, 經eARC出到atmos同dts x
呀, 除非你用macbook, 咁就出唔到atmos
Thanks 我用windows 咁可以慳返
上一頁傾緊
係呢個價錢先會出手

穆斯林兄弟

1 日前
兩支3叔

Q900a 4千3
Q950T 6千
未必
留空間買琴
出左咁多代,唔會改架喇,同佢啲電視永遠唔會有Dolby vision一樣
唔得
一定至少 HDMI 2.0 既線
師兄部機得唔得呀
未有時間認真試,不過包圍應真係麻麻,唔知關唔問個廳事,左右兩邊都唔係牆,拿拿臨上網撳左對後置
今日收到uhd blu ray player
即刻入隻Gladiator 試下機
Lossless d聲真係好大分別
英國q950a減到£999
Denon s216同ht-x8500 邊隻好
唔想有sub 筆直4000內
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞