儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

紫米二代己出 官價¥460 某觀$580送$50超市劵

優惠左比你地架啦
d 超市券都係hemat 券送既之嘛

¥460 折返都530+,未計運費 (找換店087 都52x 尾)
$580 係未有港行前我ok

邊部係 有無link
taobao睇黑色果個都係得150mbps?

Yes, 885係二代

但其實csl果d咩400Mbps, 600Mbps, 3台335Mbps, 比你最盡都唔會有果個數 最多都係100Mbps左右,如果係玩儲值卡,150Mbps上限夠哂啦

150 夠啦
有幾可爆
雖然爆過

我csl全速plan都試過有17x Mbps, 不過電話要咁快都唔係好有用,如果有d巴打係想插sim卡share wifi全屋用就另計

支那移动150+ 都係得啖笑

優惠左比你地架啦
d 超市券都係hemat 券送既之嘛

¥460 折返都530+,未計運費 (找換店087 都52x 尾)

邊部係 有無link

Yes, 885係二代

但其實csl果d咩400Mbps, 600Mbps, 3台335Mbps, 比你最盡都唔會有果個數 最多都係100Mbps左右,如果係玩儲值卡,150Mbps上限夠哂啦

150 夠啦
有幾可爆
雖然爆過

我csl全速plan都試過有17x Mbps, 不過電話要咁快都唔係好有用,如果有d巴打係想插sim卡share wifi全屋用就另計

巴打你果個位羅湖黎wor
諗住趕尾班kabayan
原來七仔買唔到

琴日先買完2張

七仔?

係 唔係間間有
有d 7仔係無入貨

轉唔轉走佢好

轉唔轉走佢好

轉唔轉走佢好

首第一日既1gb咋
用完就無

轉唔轉走佢好

首第一日既1gb咋
用完就無

唔係無限嫁咩第一日

轉唔轉走佢好

首第一日既1gb咋
用完就無

唔係無限嫁咩第一日

1gb fup , 過左慢過龜

邊部係 有無link

Yes, 885係二代

150 夠啦
有幾可爆
雖然爆過

巴打你果個位羅湖黎wor

話明支那移动
用緊卡巴人
今日開98蚊PLAN
係米埔又收得幾足3.6
快撚過垃圾PCCW商業寬頻
希望佢唔好咁快改15GB 3.6M FUB 2M
想開對個number 想張卡個期長啲唔駛半年就吊命入一次錢 同有得揀number 有咩好選擇?

核武卡係咪上3個網買最平??
有冇巴打可以推薦下有咩sim卡好用
事源小弟係外國讀書,而家要翻香港過1個月假期,但係因為兩老工作關係要離開香港2年,所以就慳錢cut咗屋企wifi。
我本新香港個sim卡係俾緊cheap cheap月費,一個月得1gb,我幾肯定唔夠我用
所以我想搵啲sim卡俾我可以share wifi去電腦睇下片

有冇ching幫幫手 咁搞法我丁都打唔到

Lycamobile好似幾吸引,有冇巴打用緊
事源小弟係外國讀書,而家要翻香港過1個月假期,但係因為兩老工作關係要離開香港2年,所以就慳錢cut咗屋企wifi。
我本新香港個sim卡係俾緊cheap cheap月費,一個月得1gb,我幾肯定唔夠我用
所以我想搵啲sim卡俾我可以share wifi去電腦睇下片

share比電腦用既話,d限速既應該唔岩你用,等其他巴絲打推介

lyca係高速但ping高,睇下片應該都仲ok,但如果想拎黎打online game就唔洗諗
仆街了 琴日唔記得開卡

share比電腦用既話,d限速既應該唔岩你用,等其他巴絲打推介

lyca係高速但ping高,睇下片應該都仲ok,但如果想拎黎打online game就唔洗諗

多謝你先 我都唔奢望會打到機,可以俾我煲下劇就夠 啱啱爬咗陣po,smt98係咪夠我睇下片 見佢fup後好似有2mb

多謝你先 我都唔奢望會打到機,可以俾我煲下劇就夠 啱啱爬咗陣po,smt98係咪夠我睇下片 見佢fup後好似有2mb

巴打要分清楚Mbps同MB/s

通常上網速度都係講緊Mbps, 例如csl 600Mbps, 3台335Mbps, 但轉返做電腦上下載用既MB/s,400Mbps同335Mbps其實得返75 MB/s同41.875 MB/s

張卡FUP後得返2Mbps, 姐係0.25 MB/s,你Share落電腦睇片的話,我怕你會睇到個人燥底

巴打要分清楚Mbps同MB/s

通常上網速度都係講緊Mbps, 例如csl 600Mbps, 3台335Mbps, 但轉返做電腦上下載用既MB/s,400Mbps同335Mbps其實得返75 MB/s同41.875 MB/s

張卡FUP後得返2Mbps, 姐係0.25 MB/s,你Share落電腦睇片的話,我怕你會睇到個人燥底

原來係咁 唔該哂你 咁講fup2mb如果係電話睇係咪就無問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞