儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
本身上台轉去SMT儲值卡 咁轉左去SMT儲值卡會唔會有本身登記機主既資料?

理論上無 實際唔g
另外仲想問cmhk mnp 去卡巴人點做?

長遠睇卡巴人同hermet 邊張抵d ?

如果mnp就唔係卡巴人,用myfriend 有增值優惠
兩張價錢差唔遠 反而係fup既分別
我建議你用邊個台收得好d黎決定
今日岩岩開左張卡巴
玩緊佢個1GB 4G
不過好快爆左呢家得番0.4
想問下會唔會話再過某GB數就再冇咁快
今日岩岩開左張卡巴
玩緊佢個1GB 4G

唔會,但你記得12點前熄上網如果唔係逐mb計
kabayan 4g lite 15gb 打爆咗

fup 2M

睇到720p????
萬能俠有無42mbpsplan

萬年42MB 萬能14MB

萬年有無mnp

好似冇
暑假留係HK兩個月
之前用開核武
而家因為要救卡轉左去CMHK

諗緊轉唔轉番去3核武?
有冇其他選擇介紹?

萬能會唔會好過核武

核武唔知
萬能就大約$60 6gb 14.4mb fup 128k
14mb 手機係完全夠用仲有能力可以share比多1部手機
卡巴人開通電話卡唔一定要開plan right?
今日岩岩開左張卡巴
玩緊佢個1GB 4G

係咪如果開左30日PLAN,只要張卡仲夠錢開多30日,佢都會自動繼續開?
今日岩岩開左張卡巴
玩緊佢個1GB 4G

係咪如果開左30日PLAN,只要張卡仲夠錢開多30日,佢都會自動繼續開?

yes

fup 2M

睇到720p????

以youtube計 3.6M 720p無難度 1080都得
2M 720p就掹水少少

我之前2mb 睇google drive 影片 係起步慢d之後都流暢睇到最後
之前MNP去萬能卡 話21號生效
今日準時00:00用唔到舊台 但新卡又無料到
去搵3話無我資料 搵舊台又話我張卡仲生效緊
之前MNP去萬能卡 話21號生效
今日準時00:00用唔到舊台 但新卡又無料到
去搵3話無我資料 搵舊台又話我張卡仲生效緊

你用咩台轉過去?
仲有萬能唔係直接屬於3台嫁,你既情況等於上台sun mobile 打去csl問
你如果聽朝如果都係咁先打去你mnp果間野問啦

卡巴 $38 (15gb ,3.6mb fup 後2mb)
hemat $98 (6gb ,3.6mb fup 後2mb)
smt98 https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1845408/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E6%BE%B3%E9%96%80%E9%80%9A%E7%94%A8%2012GB%EF%BC%81SmarTone%20%E5%85%A8%E9%80%9F%204G%20%E5%8D%A1%20HK%2498%20%E6%8A%B5%E7%8E%A9%EF%BC%9F

3.6mb 4g 可以睇到720p 如果收得好1080都睇到

無知一問 點解卡巴張卡可以咁平

呢排做緊promo,$38有$103可以用,仲送1日全速同10日3.6m(fup 2gb),去到23號之後就難講

老實98蚊15GB都好撚抵

今年上台鬥價鬥到連儲值卡都要減價,真係好多謝hkbn

98gb 係咪smt

98 3.6mb係csl
另一個係smt全速

巴打 我想問下係邊到買好
Smt 個張係咪可以share wifi?
另外仲想問cmhk mnp 去卡巴人點做?

長遠睇卡巴人同hermet 邊張抵d ?

如果mnp就唔係卡巴人,用myfriend 有增值優惠
兩張價錢差唔遠 反而係fup既分別
我建議你用邊個台收得好d黎決定

收成點...應該唔差得過cmhk呱...

我最想係平卡,,FUP仲有2MB/S 真係非常吸引

fup 2M

睇到720p????

1080p都夠...好神奇...

hemat $98 (6gb ,3.6mb fup 後2mb)
smt98 https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1845408/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E6%BE%B3%E9%96%80%E9%80%9A%E7%94%A8%2012GB%EF%BC%81SmarTone%20%E5%85%A8%E9%80%9F%204G%20%E5%8D%A1%20HK%2498%20%E6%8A%B5%E7%8E%A9%EF%BC%9F

3.6mb 4g 可以睇到720p 如果收得好1080都睇到

呢排做緊promo,$38有$103可以用,仲送1日全速同10日3.6m(fup 2gb),去到23號之後就難講

98gb 係咪smt

另一個係smt全速

官網冇寫唔比share wifi

fup 2M

睇到720p????

3.6都晒晒好睇到1080,前提要收得好,不過一開始會LOAD耐少少,之後如果你睇YOUTUBE順住睇唔快跳既,係無問題既

98gb 係咪smt

另一個係smt全速

官網冇寫唔比share wifi

http://www.smartone.com/tc/mobile_and_price_plans/prepaid/data_sim/sales_outlets.jsp
自 動 販 賣 機好似有折

fup 2M

睇到720p????

3.6都晒晒好睇到1080,前提要收得好,不過一開始會LOAD耐少少,之後如果你睇YOUTUBE順住睇唔快跳既,係無問題既

巴打係咪乘時?
暑假留係HK兩個月
之前用開核武
而家因為要救卡轉左去CMHK

諗緊轉唔轉番去3核武?
有冇其他選擇介紹?

萬能會唔會好過核武

核武唔知
萬能就大約$60 6gb 14.4mb fup 128k
14mb 手機係完全夠用仲有能力可以share比多1部手機

帶號碼轉台去用萬能卡係咪直接搵食蕉搞?
岩岩睇EZONE
話KABAYAN開30日PLAN其實係可以用到31日
係咪真
3台儲值卡有冇可能轉去cmhk/萬能卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞