儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike

唔知有冇OFF TOPIC
而家係咪有雙卡機做到4G+3G?例如V20?
因為用緊4G+2G雙卡機, 2G講電話收得好差
想問多一問
kabayan個promotion去到7月23
因為我9月中先走 所以8月中到9月中仲有一個月
我可唔可以買定張Kabayan之後8月中先開個98無限?

唔得啦,要723前開通先有

v10 可以4+4
如果每個月用2-3gb data, 少量分鐘, 係咪hello最好??

http://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1824740/

唔記得係要MNP長用

搭單一問 5-6gb 少少分鐘 mnp 長用
點玩法好
唔該

萬能卡

萬能卡有2,3 gb嘅option?
就算有我都好似要過冷河,本身用緊清x介紹張3g核武卡

想問mnp 轉台流程係點?我cmhk 9月到期想轉hemat ,應該要點做?要準備啲咩
想問多一問
kabayan個promotion去到7月23
因為我9月中先走 所以8月中到9月中仲有一個月
我可唔可以買定張Kabayan之後8月中先開個98無限?

唔得啦,要723前開通先有

咁我開通咗張卡拎咗儲值額先 再一個月內開個plan又得唔得

d bonus要一個月內用左佢
張卡7月23開你要係8月23前用左佢 所以你會冇左幾日

v10 可以4+4

有4G+4G咁勁 ?
路過問下
會唔會有d 高用量既卡架
用緊3gplan 未完約轉唔到plan
想買張卡淨係上網
萬年卡有無mnp? 有無得將kabayan個號碼轉過去?
萬年卡係咪要增值等佢扣先keep到個號碼?
爬左陣PO
睇唔明
咩係 FUP
咩係 mnp
想問mnp 轉台流程係點?我cmhk 9月到期想轉hemat ,應該要點做?要準備啲咩

你去銅記間手提電話直銷中心(元朗好似開左間新既,荃灣個間好似冇得搞mnp)同佢講想攜號轉台就得,
跟手佢幫你填張form,
你係儲值卡mnp去hemat就帶大卡,
你係上台客就要帶id copy(呢個我唔清楚,應該冇轉到要求),
佢統一星期五會轉到,總之你張卡用唔到之後就用新卡is ok.
上網search 下hemat 再爬下文啦

你去銅記間手提電話直銷中心(元朗好似開左間新既,荃灣個間好似冇得搞mnp)同佢講想攜號轉台就得,
跟手佢幫你填張form,
你係儲值卡mnp去hemat就帶大卡,
你係上台客就要帶id copy(呢個我唔清楚,應該冇轉到要求),
佢統一星期五會轉到,總之你張卡用唔到之後就用新卡is ok.
上網search 下hemat 再爬下文啦

https://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?fid=44&tid=2275566&extra=page%3D2
有無D 中港2用 低用量 ?
雙卡機 主要係要多張係大陸時收到D 通訊app
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞