儲值卡資訊區(2)

1001 回覆
15 Like 2 Dislike
屋企上網斷到hihi
想插usb入router share比電腦打機上網用
巴打有冇好推介?

聽人講牙石都OK
想買張儲值卡加WIFI蛋SHARE WIFI比電話同電腦
有冇好介紹,THX

用量?

唔會高,都係睇下股票,普通上下網睇網頁
有冇好介紹,THX

用量?

好難答到你
諗住TP-Link M5350 3G 21Mbps Pocket WiFi Router $470,
加Kabayan (CMHK)開$98 30日4G無限上網plan仲要提升左(3.6Mb/15GB,Fup 2Mb)
有冇好介紹,THX

用量?

咁卡巴or hemat都得
有冇好介紹,THX

用量?

OK,已ORDER卡巴,聽日攞貨
有冇好介紹,THX

用量?

OK,已ORDER卡巴,聽日攞貨

落7仔都有
萬能俠有無42mbpsplan

萬年42MB 萬能14MB

萬年42MB 萬能14MB

萬年有無mnp
想問有冇人知卡巴人...

1. 張卡通話係點收費? cmhk 網果d 唔係英文睇唔明

2. 增值劵點賣? 即係幾銀, 有幾多銀既儲值額, 增多d 又有咩優惠等等....

3. 增值劵邊度買最抵?

另外仲想問cmhk mnp 去卡巴人點做?

長遠睇卡巴人同hermet 邊張抵d ?
屋企上網斷到hihi
想插usb入router share比電腦打機上網用
巴打有冇好推介?

聽人講牙石都OK

sry...係我錯,我想問卡
巴打指usb定router?
我用緊n66u要外插手指
但手指只係搵到華偉。。。
hemat 我上csl 個網轉唔到做英文,佢得Bahasa呢個option 畀我揀...
暑假留係HK兩個月
之前用開核武
而家因為要救卡轉左去CMHK

諗緊轉唔轉番去3核武?
有冇其他選擇介紹?
hemat 我上csl 個網轉唔到做英文,佢得Bahasa呢個option 畀我揀...

屌轉到了...自膠

屌轉到了...自膠

暑假留係HK兩個月
之前用開核武

諗緊轉唔轉番去3核武?
有冇其他選擇介紹?

萬能會唔會好過核武
暑假留係HK兩個月
之前用開核武

諗緊轉唔轉番去3核武?
有冇其他選擇介紹?

CMHK儲值卡轉3萬能卡
係咪直接去任何一間食蕉搞就得?
kabayan 4g lite 15gb 打爆咗

fup 2M

相比隔離台6gb 就得番2m 好慘
利申 隔離台
想問多一問
kabayan個promotion去到7月23
因為我9月中先走 所以8月中到9月中仲有一個月
我可唔可以買定張Kabayan之後8月中先開個98無限?

唔得啦,要723前開通先有

咁我開通咗張卡拎咗儲值額先 再一個月內開個plan又得唔得

d bonus要一個月內用左佢
張卡7月23開你要係8月23前用左佢 所以你會冇左幾日

搭單一問 卡巴人係咪要723前即係722開通先有個優惠 723當日開得唔得?
我諗住722去買張然後等宜家呢張8月1完就有第二張繼續用

本身上台轉去SMT儲值卡 咁轉左去SMT儲值卡會唔會有本身登記機主既資料?
求救!!
Hemat咪有98蚊6GB FUP 2MB既
如果我想MNP係唔係走去某一個地方整
之前我有抄低但依家爬左陣文搵唔翻
上網個d唔知有無OUTDATE左

點解問到咁急係因為我張半日4G今日到左期 無得上網
而我張養號SMT電話卡又今日無曬錢
唔該曬
求救!!

唔該曬

想問係唔係呢個地點?

岩岩上網再搵翻
求救!!

唔該曬

想問係唔係呢個地點?

岩岩上網再搵翻

下低
上面果個唔比做 反而搵搵大西北都有間有機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞